جمعه، 7 ارديبهشت، 1403 | Friday 26th of April 2024
۱۷:۰۲
فناوری - کد خبر : 7835
سه شنبه، ۱۹ اسفند، ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰

بیوسنسور مبتنی بر نانومواد راهی برای شناسایی سریع کووید ۱۹

پژوهشگر مرکز رشد پارک علم وفناوری آذربایجان شرقی بیوسنسوری بر پایه مواد نانو طراحی کرده که بیماری کووید -۱۹ را از روش‌های تشخیصی کنونی، سریع‌تر شناسایی می‌کند.

بیوسنسور مبتنی بر نانومواد راهی برای شناسایی سریع کووید ۱۹

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ایران زمین از خبرگزاری فارس، جعفر آقازاده پژوهشگر مرکز رشد پارک علم وفناوری آذربایجان شرقی و مدیرعامل شرکت دانش بنیان در رابطه با دانش بیوسنسور مبتنی بر نانومواد به منظور شناسایی سریع کووید ۱۹ به روش POC بیان کرد: برای درمان و غربالگری نمونه ها تشخیص زودهنگام ویروس کرونا اهمیت بسیار بالایی دارد.

آقازاده در ادامه سخنان خود در مورد روش تشخیص بیماری کرونا توضیحاتی داد و گفت: در روش کنونی برای تست کرونا انجام می‌شود به چند ساعت زمان برای تشخیص بیماری نیاز داریم این در حالیست که تست‌های آزمایشگاهی سنتی مانند روش(ELISA)و (RT-PCR) و توموگرافی کامپیوتری برای تشخیص ویروس کرونا با جمع آوری نمونه کار و روش های پردازش، مدت زمان طولانی تری برای نتایج تست لازم بوده و همچنین برای این کار نیاز به تکنیسین ‌های ماهر است.

پژوهشگر مرکز رشد پارک علم وفناوری آذربایجان شرقی ادامه داد: این روش با تاکید بر مکانیسم مقابله با انتشار عفونت ویروسی با جزئیات تعامل میزبان-ویروس، پاتوفیزیولوژی و پیشرفت های اخیر در زمینه توسعه سیستمهای تشخیصی PoC برای تشخیص سریع و دقیق ویروس کرونا کاربرد دارد.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان افزود: استفاده ازبیوسنسورهای نوری و الکتروشیمیایی به طور کامل تثبیت شده است و پیشرفت‌های تازه در توسعه حسگرهای زیستیPoC، بعنوان نمونه سنجش ایمنی و سایر تکنیک‌های در حال ظهور، دیده شده است.

وی تاکید کرد: این روش تمرکزش را بر روی تلفیق فناوری نانو با پوشیدنی‌ها و تلفن‌های هوشمند در راستای تولید نانو حسگرهای هوشمند گذاشته که بتواند ویروس کرونا را سریع تشخیص دهد. این روش هم برای افراد و هم برای جمعیت زیاد مراقبت از بیمار قابل دسترسی است.

این فعال حوزه فناور در انتها به وضعیت فعلی کرونا اشاره کرد و گفت: گسترش ویروس کرونا درجهان در مقایسه با عفونت‌های ویروسی که پیش از این گزارش شده بسیار مسری است. شیوع وسیع ویروس کرونا با سرعت بیشتری نسبت به مرگ و میرهای جهانی ۶٪ در مقایسه با ویروس سارس (۱۰٪ مرگ و میر) و ویروس مرس (۳۵٪ مرگ و میر) گزارش شده است.

ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار فناوری
پربیننده‌ترین اخبار فناوری
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز جمعه، 7 ارديبهشت، 1403
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!