دسته : سلامت
شماره : 13254223466
تاریخ : 1 ارديبهشت 1399
علائم پوستی نیز بیانگر ابتلا به کرونا است گروهی از متخصصان علوم پزشکی در بررسی‌های خود درباره کروناویروس نسبت به بروز احتمالی علائم و نشانه‌های این بیماری روی پوست هشدار دادند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ایران زمین، کووید_19که یکی از ویروس‌های خانواده کرونااست، هنگام آلوده کردن بردن فرد، علائم بالینی در افراد ایجاد می‌کند که تقریباً در همه اشخاص یکسان است اما مواردی متعددی نیز وجود داشته که افراد بسیاری از علائم را نداشته‌اند. ازآنجاکه این ویروس یک ویروس جدید است، ناشناخته‌های پیرامون آن بسیار است. 

در حال حاضر آسیب ناشی از کووید_19 روی سیستم تنفسی تایید شده است به این مفهوم که این ویروس ریه‌ها و دیگر اندام‌های مرتبط با آن را مورد هدف قرار می‌دهد. به همین دلیل علائم این بیماری معمولا با سرفه‌های مداوم، تنگی نفس، تب، علائم مشابه با آنفلوآنزا و سردرد خود را نشان می‌دهد. تمامی این موارد از علائم تایید شده بیماری کووید-۱۹ است و نشانه‌های اصلی در فرد مبتلا به حساب می‌آید.

اما به تازگی متخصصان در بررسی‌های خود به منظور درک بهتر کووید_19 به علائم جدیدی از ابتلا به این ویروس پی بردند که مشابه با سرمازدگی است و ضرورت دارد افراد نسبت به این نشانه دقت لازم را داشته باشند.

در تازه‌ترین مطالعات براساس یافته‌های "اتحادیه ملی متخصصان پوست در فرانسه" نیز نشانه جدیدی از این ویروس شناسایی شده که شامل بروز ضایعات پوستی مشابه با سرمازدگی در برخی از مبتلایان به کووید-۱۹ است. در برخی از بیماران، پوست بدن در بعضی نقاط دچار تورم و قرمزی‌ِ کهیرمانند و دردناک شبیه به حالت سرمازدگی می‌شود.

به گزارش مدیکال دیلی، علاوه بر این، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا تغییر رنگ لب‌ها و صورت را نشانه‌ای از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ عنوان و تایید کرده تب، سرفه و تنگی نفس علائمی از کووید_19 هستند که دو تا ۱۴ روز پس از ابتلا بروز پیدا می‌کند.

هرچند، نشانه‌های بیشتری از کروناویروس همزمان با شیوع هر چه بیشتر این ویروس و همه‌گیر شدن آن تشخیص داده شده است. یکی از علائم دیگر ابتلا به کروناویروس از دست دادن حس بویایی و چشایی است چرا که کووید_19سلول‌های مرتبط با حس بویایی و چشایی را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

همچنین اسهال از دیگر علائم این ویروس است چرا که امکان انتقال کووید_19 از طریق مدفوعی-دهانی و عدم شستشوی دست‌ها پس از استفاده از سرویس بهداشتی وجود دارد.

به دلیل ساختار ظاهری کووید_19 این ویروس می‌تواند به سلول‌ها سه اندام داخلی بیشترین آسیب را وارد کند: ریه‌ها، کلیه‌ها و دستگاه گوارش. 

ازآنجاکه هنوز دارویی برای درمان یا جلوگیری از ابتلا به کووید_19 یافت نشده، لذا همچنان پیشگیری از طریق فاصله‌گذاری فیزیکی و همچنین رعایت اصول بهداشت فردی به ویژه بهداشت دست‌ها، بهترین شیوه برای جلوگیری از آلوده شدن به این ویروس است.