دسته : سلامت
شماره : 13254223064
تاریخ : 10 فروردين 1399
عوارض بلند مدت ویروس کووید-19 در بیماران بهبود یافته به گفته ی رئیس مرکز بیماری های عفونی بیمارستان هنک کنگ، افرادی که از نوع جدید بیماری ویروس کرونا ( کووید-19 ) جان سالم به در برده اند ممکن است در هنگام راه رفتن سریع یا دویدن دچار کاهش عملکرد ریه و تنگی نفس شوند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ایران زمین، Medimagazin  در خبری که به نقل از Spuntik منتشر کرد، نوشت: به گفته ی رئیس مرکز بیماری های عفونی بیمارستان هنک کنگ، افرادی که از نوع جدید بیماری ویروس کرونا ( کووید-19 )  جان سالم به در برده اند ممکن است در هنگام راه رفتن سریع یا دویدن دچار کاهش عملکرد ریه و تنگی نفس شوند.

مارگارت اوون زنگ رئیس مرکز عفونی بیماری های بیمارستان هنگ کنگ پس از مطالعه بر روی گروهی متشکل از 12بیمار که از بیماری ویروس کرونا جان سالم به در برده اند،گفت: دو یا سه نفر از این افراد توانایی انجام کارهایی که قبلاً انجام می دادند را از دست داده اند. ریتم تنفس آنها هنگام راه رفتن عادی نیز تندتر شده و عملکرد ریه ی برخی از بیماران بین 20 تا 30 درصد دچار افت شده است.

وی افزود: برای آگاهی از اینکه عملکرد ریه ی این بیماران و تنفسشان چقدر ضعیف شده، باید تحقیقات بیشتری انجام شود و این بیماران برای تقویت ریه ها باید تحت فیزیوتراپی قرار بگیرند. هم چنین باید بررسی کنیم تا بفهمیم عوارض طولانی مدت این بیماری چیست. به عنوان مثال آیا ویروس کووید-19 فیبروز ریوی را تحت تأثیر قرار داده است یعنی وضعیتی که در آن نوارهای بافت هم بند در عملکرد بافت های اندام تنفسی اختلال ایجاد می کند.

ایران زمین- فیزیوتراپی تنفسی به عمل پاک سازی مجراهای هوایی و راه های تنفسی فرد بیمار به منظور بهبود بخشیدن به عملکرد دستگاه تنفسی وی گفته می شود. در واقع هدف از این کار بهبودی الگوی تنفس، تقویت عضلات تنفسی، آموزش روش صحیح تنفس، تحریک بیمار برای سرفه کردن و تخلیه مخاط یا ترشحات درون ریه و مجاری تنفسی، هم چنین بهبود بخشیدن به عملکرد ماهیچه های تنفسی فرد بیمار می باشد.