جمعه، 31 فروردين، 1403 | Friday 19th of April 2024
۱۴:۴۵
بانک و بیمه - کد خبر : 10248
يكشنبه، ۲۳ خرداد، ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰

۳۱ خرداد، آخرین مهلت ثبت صادرات ریالی و پرداخت مالیات

رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: ۳۱ خردادماه امسال آخرین مهلت برای ثبت پروانه‌های صادراتی ریالی به عراق و افغانستان در سامانه جامع تجارت است.

۳۱ خرداد، آخرین مهلت ثبت صادرات ریالی و  پرداخت مالیات
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ایران زمین از سازمان توسعه تجارت ایران، «حمید زادبوم» اظهار داشت: در پی فراخوان ثبت کوتاژهای (محموله های ثبت شده) فروش ریالی به عراق و افغانستان در بازه زمانی ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ تا ۱۶ مردادماه ۹۷ در سامانه جامع تجارت، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نسبت به بررسی حدود هشت هزار کوتاژ ثبت شده، راستی‌آزمایی در خصوص استفاده نکردن از آن و تایید موارد اقدام خواهد کرد تا رفع تعهدات ارزی این دسته از صادر کنندگان ثبت شود.
 
رییس کل سازمان توسعه تجارت افزود: صادرکنندگانی که در این دوره زمانی کالاهای خود را به صورت ریالی به عراق و افغانستان  صادر کرده اند فقط تا ۳۱ خردادماه سال جاری فرصت دارند تا نسبت به ثبت پروانه‌های صادراتی خود در سامانه جامع تجارت اقدام کرده تا پس از تایید، رفع تعهدات ارزی این‌ گروه از صادرکنندگان اقدام شود.
 
وی افزود: مهلت تعیین شده تمدید نخواهد شد و در صورت عدم ثبت صادرکنندگان در این مدت، امکان رفع تعهدات ارزی فروش ریالی وجود نخواهد داشت.
 
زادبوم همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با سازمان توسعه تجارت ایران را در جهت اجرای مصوبات کمیته ماده ۲ و همچنین کمیته اقدام ارزی حائز اهمیت دانست و از تلاش و پیگیری سایر اعضای کمیته اقدام ارزی تقدیر کرد.
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ایران زمین، ۲۴ هزار و ۷۰۰ صادرکننده از سال ۹۷ حدود ۷۲ میلیارد یورو صادرات انجام دادند که با تخفیفات اعمال شده ۶۲ میلیارد یورو تعهد ارزی به کشور ثبت شد و در این میان ۴۵ میلیارد یورو به چرخه اقتصادی کشور بازگشته است.
 
پرداخت مالیات
 
معاون سازمان مالیاتی با بیان اینکه آخرین مهلت پرداخت مالیات مقطوع عملکرد سال ۱۳۹۹ دریافت کنندگان سکه از بانک مرکزی، ۳۱ خردادماه می باشد، گفت: در صورت عدم پرداخت مالیات و یا حسب مورد عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی در مهلت مقرر، مشمول جرایم خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد مسیحی با اشاره به دستورالعمل ابلاغی تبصره ماده (100) قانون مالیات‏های مستقیم اظهار داشت: تمامی اشخاص حقیقی خریدار سکه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که در سال 1399 نسبت به دریافت حداکثر ( 155) قطعه سکه اقدام نموده اند، تا پایان خردادماه مهلت دارند از تسهیلات مالیات مقطوع برخوردار شوند.
 
وی در ادامه با بیان اینکه این گروه از خریداران سکه از نگهداری اسناد و مدارک موضوع قانون مزبور و تسلیم اظهارنامه مالیاتی معاف می باشند، تصریح کرد: با استناد به قسمت اخیر تبصره ماده (100) قانون مالیات‏های مستقیم اصلاحی مصوب 1394، مالیات اشخاص موضوع این گروه از مودیان که اظهارنامه مالیاتی خود را در موعد مقررتسلیم نمایند، بر اساس رسیدگی به اسناد و مدارک ارائه شده تعیین خواهد شد.
 
مسیحی افزود: براساس دستورالعمل های ابلاغی، خریداران سکه مکلفند با مراجعه به سامانه عملیات الکترونیک مودیان مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی  my.tax.gov.ir  نسبت به پرداخت مالیات متعلق به شرح بند (2) این دستورالعمل اقدام نمایند تا مشمول جریمه دیرکرد موضوع ماده (190) قانون مالیات‏های مستقیم اصلاحی مصوب 1394 نشوند.
 
معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور به میزان مالیات مقطوع قابل پرداخت اشخاص حقیقی دریافت کننده سکه بر اساس تعداد سکه تحویلی طی سال1399 نیز اشاره کرد و گفت: تا 5 قطعه سکه مشمول مالیات نمی باشد، نسبت به مازاد 5 سکه تا میزان 15 سکه به ازای هر قطعه سکه 9.600.000ریال مالیات مقطوع، نسبت به مازاد 15 سکه تا میزان 25 سکه به ازای هر قطعه سکه 12.800.000ریال مالیات مقطوع و نهایتا نسبت به مازاد 25 سکه تا میزان 155 سکه به ازای هر قطعه سکه 16.000.000ریال مالیات مقطوع تعلق می گیرد.
 
وی افزود: در خصوص مودیانی که امکان پرداخت مالیات مقطوع را به صورت کامل تا پایان خردادماه سال 1400 ندارند، مالیات مقطوع تعیین شده حداکثر تا چهارماه به صورت مساوی تقسیط می شود.
 
مسیحی خاطرنشان کرد: اشخاصی که در سال 1399 نسبت به دریافت بیش از (155) قطعه سکه از بانک مرکزی اقدام و همچنین مشاغلی که حسب سوابق پرونده با مجوز صادره از سوی مراجع ذی ربط به شغل خرید و فروش سکه اشتغال دارند، مشمول این دستورالعمل نبوده و مکلف به تسلیم اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مالیات متعلق در موعد مقرر (پایان خردادماه 1400) می باشند.
 
وی تاکید کرد: از آنجا که مطابق حکم تبصره ماده (100) قانون مذکور، مالیات مقطوع تعیین شده مطابق بند (2) دستورالعمل مذکور، در صورت عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قطعی و وفق مقررات قابل وصول می باشد، لذا اوراق قطعی تمامی مشمولین موضوع بند (1) این دستورالعمل، یک ماه پس از سررسید پرداخت مالیات صادر و به مؤدیان ذی ربط ابلاغ خواهد شد.
 
معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور افزود: آن دسته از مشمولین این دستورالعمل که به مالیات قطعی شده اعتراض داشته باشند، اعتراض آنها برابر مقررات در هیأت حل اختلاف مالیاتی موضوع تبصره (1) ماده(216) قانون مالیات‏های مستقیم اصلاحی مصوب 1394  قابل رسیدگی خواهد بود.
 
مسیحی در پایان با تاکید بر اینکه آخرین مهلت پرداخت مالیات مقطوع عملکرد سال 1399 دریافت کنندگان سکه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، روز دوشنبه 31 خردادماه سال جاری می باشد، گفت: در صورت عدم پرداخت مالیات و یا حسب مورد عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی در مهلت مقرر، مشمول جرایم خواهند شد.
 

 

ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار بانک و بیمه
پربیننده‌ترین اخبار بانک و بیمه
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز جمعه، 31 فروردين، 1403
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!