پنجشنبه، 6 ارديبهشت، 1403 | Thursday 25th of April 2024
۱۹:۰۰
اقتصاد - کد خبر : 4944
دوشنبه، ۱۳ مرداد، ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰

مهارت آموزی رایگان در مدارس محروم

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: از مهر ماه امسال برای اولین بار در مدارس مناطق محروم، آموزش های مهارتی را به صورت رایگان ارائه خواهیم داد.

مهارت آموزی رایگان در مدارس محروم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ایران زمین علیرضا حاتم زاده در گفت و گو با خبرنگاران در مورد مهارت آموزی در مدارس، اظهار داشت: برنامه‌ای تحت عنوان آموزش ایران‌ مهارت را از مدتی قبل داشتیم که در قالب آن، آموزشگاه بخش خصوصی در همکاری با مدارس آموزش و پرورش برای همه دانش آموزان مقطع متوسطه، چند ساعت مهارت آموزی انجام می‌دهد. این آموزش در هر رشته‌ای که مدرسه با آموزشگاه به توافق برسد، ارائه می‌شود.

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه آموزش‌ها برای مقطع متوسطه اول ۶۰ ساعت و متوسطه دوم نیز ۶۰ ساعت است، افزود: این آموزش در هر رشته‌ای که مدرسه با آموزشگاه ما به توافق می‌رسد ارائه می‌شود. در نهایت کلاس‌های آموزشی در مدرسه برگزار و گواهی شرکت در دوره آموزشی در اختیار افراد قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه آموزشگاه‌های آزاد ما به این حوزه ورود کرده اند، ابتدای کار با مدارس غیرانتفاعی و از طریق دریافت شهریه از خانواده‌ها شروع شد؛ البته هزینه‌ها به شدت پایین بود و فقط هزینه مربی و انتقال تجهیزات را پرداخت می‌کردند. از مهر ماه امسال نیز باز این دوره‌ها را خواهیم داشت و برای اولین بار بدنبال ارائه اموزش های مهارتی بصورت رایگان در مدارس مناطق محروم هستیم.

مهارت آموزی رایگان در مدارس مناطق محروم

حاتم زاده در مورد آموزش‌های فنی و حرفه ای رایگان در مدارس مناطق محروم گفت: از مهر ماه امسال برای اولین بار بخش دولتی جهت آموزش‌های مهارتی ورود خواهد کرد؛ طبق توافقی که با وزارت آموزش و پرورش صورت گرفت، در مناطق محروم که خانواده‌ها امکان پرداخت شهریه ندارند، بخش دولتی سازمان آموزش فنی و حرفه ای به کمک مدارس خواهد رفت و آموزش‌های مهارتی را در اختیار این قشر قرار خواهد داد.

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یادآور شد: ما یک سری اسناد قانونی مبنی بر همکاری‌ها با وزارت آموزش و پرورش داریم. محصلان رشته کار و دانش می‌توانند از سیستم ما گواهی نامه بگیرند و معادل سازی کنند و در واقع ما با آموزش و پرورش بیشتر به دنبال فرهنگ سازی و توسعه فرهنگ کار و کارآفرینی هم در کتب منابع آموزشی و هم در حوزه مشاوره شغلی هستیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر تمرکز آموزش و پرورش بر مشاوره‌های تحصیلی است، ما در تفاهم جدید به دنبال مشاوره شغلی به دانش آموزان و استعدادیابی دانش آموزان هستیم. به هیچ وجه کاری با رشته دانش آموزان در مدرسه نداریم.

حاتم زاده افزود: این دوره‌ها کوتاه مدت است شاید در برخی رشته‌ها همچون آشپزی بتوانند کار کنند، اما ما این آموزش‌ها را برای ورود به کار انجام نمی‌دهیم بلکه این افراد را با اصل «کار و مهارت» آشنایی می‌دهیم. این ۱۲۰ ساعت آموزش می‌تواند مؤثر باشد اما برای ورود به بازار کار حتماً باید در دوره‌های تکمیلی نیز شرکت کنند.

ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار اقتصاد
پربیننده‌ترین اخبار اقتصاد
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز پنجشنبه، 6 ارديبهشت، 1403
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!