پنجشنبه، 6 ارديبهشت، 1403 | Thursday 25th of April 2024
۱۵:۳۸
زنان و جوانان - کد خبر : 10308
سه شنبه، ۲۵ خرداد، ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰

طی سه سال گذشته مديريت بانوان ۲۳ درصد افزايش داشت

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از افزایش ۲۳ درصدی مدیریت بانوان کشور طی سه سال گذشته خبر داد.

طی سه سال گذشته مديريت بانوان ۲۳ درصد افزايش داشت
به گزارش پايگاه خبري و تحليلي ايران زمين به نقل از ایکنا، زهرا جواهریان، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در نشست بین‌المللی «گفت‌و‌گوهای منطقه‌ای در حوزه زنان و خانواده» طي سخنانی با اشاره به روند انتصاب مدیران زن در دولت دوازدهم، اظهار کرد: در سال ۹۶ بخشنامه‌ای از سوی دولت ارائه شد که مشخص می‌کرد باید تعداد مدیران زن در دستگاه‌های دولتی کشور به ۳۰ درصد افزایش یاید.
 
وی با اشاره به اينكه شاید در آغاز دولت بیش از ۱۲ درصد انتصاب مدیران زن را نداشتیم و بیشتر انتصابات بانوان نیز در سطح مدیران پایه کشور بود، افزود: در تقسیم بندی مدیران زن با سه جایگاه عالی، مدیران میانی و مدیران پایه شامل رؤسای ادارت مواجه هستیم. از ۱۲/۶ مدیران زن در نهادهای مختلف که در آغاز سال ۹۶ مشغول خدمت در جایگاه مدیریت بودند، تعداد بیشتری را مدیران پایه تشکیل می‌دادند، اما از سال ۹۶ تا ۹۹ که توانستیم کارنامه انتصاب زنان را در دستگاه‌های دولتی صادر کنیم، برای هر نهاد دولتی یک کارنامه صادر شد و توانستیم روند رشد انتصابات را مقایسه کرده و نسبت به آن برنامه‌ریزی داشته باشیم که نهادها و مشاوران استاندارها در استان‌ها موظف باشند که فعالیت‌های مدنظر را انجام دهند.
 
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: این فعالیت‌ها شامل آموزش مدیریت به بانوان و شناسایی بانوان توانمند بود که نتایج بسیار خوبی نمیز در بر داشت. توانستیم در سه سال و نیم گذشته یعنی تا پایان سال ۹۹ افزایش تعداد بانوان مدیر هشت هزار و ۴۸۶ نفر مدیر زن به محموعه مدیریتی کشور اضافه شده است. تقریباً حدود ۲۰ هزار نفر زنان مدیر در کشور فعالیت می‌کنند و ما توانستیم درصد مدیریت بانوان در کشور را از ۱۲ در صد به ۲۳ درصد برسانیم.
 
وي گفت: البته هنوز هفت درصد با میزان درنظر گرفته شده فاصله داریم و امیدواریم که با انتصاباتی که در سال جدید انجام شده، به درصد مورد نظر یعنی بخشنامه ۳۰ درصدی دولت نیز دست پیدا کنیم. در این زمینه همچنین، برای ۲۸ نهاد و ۳۱ استان کشور صادر کردیم و یک کارنامه ملی نیز برای کشور صادر کردیم.
 
جواهريان تصریح کرد: انتصاب مدیران بانو در استان‌ها نیز از ۳/۸ به ۹/۱۵ رسیده و ۷/۸۲ درصد رشد داشته است. نکته قابل توجه طی سال های اخیر این بوده است که توانستیم ۱۶ معاون استاندار بانو داشته باشیم که ۱۵ نفر از ایشان در سمت معاونت توسعه منابع انسانی و مدیریت مالی فعالیت می کنند.
 
وي با اشاره به اينكه طی چند سال اخیر شاهد حضور پنج سفیر بانو از جمهوری اسلامی ایران در کشورهای دیگر هستیم، عنوان كرد: روند رو به رشد نشان می دهد که در انتصابات بانوان در سمت‌های مدیریتی از ساختار خوبی برخوردار هستیم و امیدواریم که این میزان در آینده نیز افزایش پیدا کند.
 
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: برای پایش سامانه رصد و پایش وضعیت زنان را ایجاد کردیم که شامل تمام قسمت‌هایی است که شامل وضعیت زنان و خانواده می شود و یک سامانه پویا بوده و تمام استان‌های کشور بدان دسترسی داشته و می‌توانند اطلاعات را در آن بارگذاری و ارزیابی کنند. این سامانه شامل خانواده، وضعیت زنان و خانواده در استان‌ها، بانک‌های اطلاعاتی، ستاد ملی زن و خانواده، مدیران زن، قانون برنامه ششم توسعه، ساختار و تشکیلات و شاخص‌های عدالت جنسیتی است.
 
وي بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که دنبال کردیم، هدفمند کردن برنامه‌های ارتقای وضعیت زنان در استان‌ها بود. در این راستا برای انسجام در استان‌ها چارچوبی براساس تحقق عدالت اجتماعی و جنسیتی مشخص شد که برنامه خود را براساس آن درنظر گیرند. شاخص های عدالت جنسیتی در هشت محور، ۲۵ شاخص و ۱۷۷ شاخص اختصاصی تعیین و تصویب شد.
 
جواهریان تصریح کرد: از مدلی که در این زمینه استفاده شد، مدل برنامه‌ریزی نتیجه محور بود و این مدل برای هر یک از استان های کشور با توجه به شرایط خاص آن استان تهیه و برنامه ریزی شد. برای اینکه این برنامه به نتیجه برسد، از تمامی نهادهای دولتی و غیر دولتی، خصوصی، سازمان‌های مردم نهاد و ...استفاده شد. این برنامه شامل شناسایی وضعیت موجود، تجزیه و تحلیل ظرفیت‌ها و برنامه‌ریزی عملیاتی بود که اجرا شد.
 
وي در پايان اظهار کرد: طبق اجرای این مدل از برنامه ریزی در استان‌های مختلف کشور، موضوعات بسیار مهمی در حوزه بانوان همچون توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و تقویت حضور بانوان در بخش‌های مختلف مدیریتی و ... مدنظر قرار گرفت.
ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار زنان و جوانان
پربیننده‌ترین اخبار زنان و جوانان
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز پنجشنبه، 6 ارديبهشت، 1403
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!