جمعه، 31 فروردين، 1403 | Friday 19th of April 2024
۲۱:۰۵
- کد خبر : 5701
دوشنبه، ۲۴ آذر، ۱۳۹۹ - ۸:۰۰

سعیدرضا عاملی: فرزندان مسئولان نباید از بورسیه استفاده کنند

عاملی: شخصا معتقدم یکی از اموری که مسئولان نظام باید به آن توجه کنند، این است که وقتی مسئولیتی دارند نباید به هیچ وجه فرزندانشان از بورسیه استفاده کنند.

سعیدرضا عاملی: فرزندان مسئولان نباید از بورسیه استفاده کنند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ایران زمین، «سعید رضا عاملی»، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفتگویی با ایلنا داشته است که مهمترین بخش‌های آن در ادامه آمده است.

- فرزندان مسئولان کشور نباید از مزیت تبعیض‌آمیز برخوردار باشند. در عین حال مورد تبعیض هم نباید قرار گیرند. اگر از بورسیه می‌خواهند استفاده کنند، حتما در یک رقابت ملی باید شرکت کنند.

- اگر فرزندان مدیران در نظام رقابتی امتحان دهند و به این واسطه به خارج از کشور بروند، حتی اگر پدرشان هم مقام مسئول باشد، طبیعتا از نظام رقابتی به خارج از کشور رفته‌اند، اما ترجیح این است که فرزندان مدیران ارشد نظام از این امکان ولو در قالب رقابتی نیز استفاده نکنند.

- من شخصا معتقدم یکی از اموری که مسئولان نظام باید به آن توجه کنند، این است که وقتی مسئولیتی دارند نباید به هیچ وجه فرزندانشان از بورسیه استفاده کنند. بلکه باید بورسیه را بگذارند تا افراد از آن در نظام‌های رقابتی و کیفی بهره‌مند شوند.

- اولین ضایعه سفرهای خارج از کشور دوری بین اعضای خانواده است، ‌ضمن اینکه خیلی از این سفرها همراه با سختی و مشکلات است. فردی که برای تحصیل به خارج از ایران سفر می‌کند، کارهای سختی را متحمل می‌شود، خیلی از آنها کارهای دشواری انجام‌ می‌‎دهند تا بتوانند تحصیل کنند.

- حتی دانشجویان بورسیه‌ای هم که منابعی در اختیار دارند و از طریق آن به خارج از کشور می‌روند؛ منابع‌شان خیلی محدود است، به گونه‌ای که فقط با آن می‌توانند، گذران زندگی کنند.

- نفس جهان‌نگری در تحصیل اقدام منفی نیست، اما این درست است که اگر ما یک ظرفیت علمی در داخل کشور داریم، از همان ظرفیت داخلی استفاده کنیم. اگر شخص در برخی حوزه‌های تخصصی که ما در اینجا کمتر رشته‌ای را به آن اختصاص دادیم، تخصص کسب کند حتما می‌تواند یک آورده‌ای برای کشور نیز داشته باشد.

- در حوزه‌های علوم وب، حوزه هوش مصنوعی یا حوزه‌های جدید علوم پزشکی که البته رشته‌های آن را در ایران داریم، اگر یک آورده‌ای در رابطه با آنها به وجود بیاید، برای کشور مفید است. به عنوان مثال یکی از محورهایی که در قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین روی آن تاکید شده برای تبادل دانشجویی و استفاده از فرصت‌های تحصیلی در چین در حوزه هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو است. این خلاءها را اگر بتوانیم با سفر دانشجویان داوطلب حل کنیم، بسیار مناسب است.

 
ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز جمعه، 31 فروردين، 1403
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!