پنجشنبه، 6 ارديبهشت، 1403 | Thursday 25th of April 2024
۲۰:۳۸
سلامت - کد خبر : 3633
سه شنبه، ۰۹ ارديبهشت، ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰

داروی توسیلیزومب در درمان کرونا تاثیر مثبت دارد

نتایج اولیه آزمایش‌های بالینی در فرانسه نشان می‌دهد که نوعی داروی روماتیسم برای درمان عوارض سخت کووید-۱۹، اثرات مثبتی دارد.
.

داروی توسیلیزومب در درمان کرونا تاثیر مثبت دارد

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ایران زمین، افرادی که به صورت وخیم به کووید 19 مبتلا می‌شوند، پس از بهبودی، عوارض بیماری را دارند که درمان کامل آن ‌ها نیاز به زمان دارد. متخصصان برای تسریع روند بهبودی و کوتاه‌تر کردن دوران نقاهت در پی یافتن دارویی موثر هستند.

در این راستا، متخصصان علوم پزشکی فرانسه از این یافته به عنوان خبری خوب در میان انبوه تحقیقات و آزمایشات جاری جهت یافتن درمان قطعی یا کاهش عوارض ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ یاد می‌کنند.

نهاد دولتی هماهنگ کننده امور بیمارستان‌های پاریس و منطقه ایل- دو-فرانس موسوم به «کمک‌های عمومی-بیمارستان‌های پاریس» روز دوشنبه با انتشار نتایج اولیه آزمایش داروی «توسیلیزومب» روی بیماران از تاثیر مثبت این دارو در کاهش عوارض شدید کووید-۱۹ خبر داده است.

«توسیلیزومب» دارویی است که از آن برای درمان روماتیسم،‌ بیماری‌های مفصلی و آرتریت استفاده می‌شود. استفاده از این دارو همچنین روشی شناخته شده برای سرکوب سیستم ایمنی است تا بیماری‌های مرتبط با روماتیسم در مدت زمان کمتری بهبود بیابند.

در گزارش نهاد هماهنگ کننده امور بیمارستانی در منطقه پاریس آمده است که بر اساس نتایج مطالعات انجام شده،‌ داروی «توسیلیزومب» نقش موثری در جلوگیری از واکنش‌های شدید و غیرطبیعی سیستم ایمنی موسوم به «طوفان سیتوکین» در بدن برخی بیماران بسیار بد حال مبتلا به کووید-۱۹ دارد.

سیتوکین‌ها که هنگام مواجه شدن بدن با عفونت و پیش از هر حمله دیگر ویروسی از سوی سیستم ایمنی آزاد می‌شوند در شرایط عادی زمینه ایجاد نوعی هشدار را برای مقابله با عوامل بیرونی فراهم می‌کنند. این در حالیست که طوفان سیتوکین وقتی ایجاد می‌شود که سیتوکین‌ها در تلاشی اشتباه برای ایمن نگه‌داشتن بدن به اعضای مختلفی ازجمله ریه‌ها و کبد حمله می‌کنند و ممکن است در نهایت موجب مرگ بیمار شوند.

آزمایش بالینی انجام شده برای تاثیر داروی «توسیلیزومب» بر بیماران کووید-۱۹ نشان می‌دهد که واکنش‌های شدید و غیرطبیعی سیستم ایمنی افرادی که این دارو به آنها داده شده به خوبی مهار شده و از وخامت و حتی مرگ آنها نیز جلوگیری به عمل آمده است.

داروی «توسیلیزومب» به صورت بالینی روی ۱۲۹ بیماری که به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ به شکل حاد از عفونت ریه رنج می‌بردند آزمایش شده است. در بیانیه نهاد هماهنگ کننده امور بیمارستانی در منطقه پاریس آمده است که این بیماران در عین حال در وضعیتی نبودند که به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شوند.

همچنان که بسیاری از محققان در سراسر دنیا مشغول آزمایش‌های متععد بر روی انواع واکسن و دارو جهت بهبودی و جلوگیری از ابتلا به کووید_19 هستند، این روش درمانی می‌تواند روزنه امیدی برای بیماران بد حال باشد.

ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار سلامت
پربیننده‌ترین اخبار سلامت
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز پنجشنبه، 6 ارديبهشت، 1403
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!