پنجشنبه، 6 ارديبهشت، 1403 | Thursday 25th of April 2024
۱۳:۰۷
رفاه و تعاون - کد خبر : 10209
شنبه، ۲۲ خرداد، ۱۴۰۰ - ۹:۰۰

جای خالی دغدغه‌هاي معلولان در برنامه كانديداها

مدیر کمپین معلولان با اشاره به جای خالی پرداختن به موضوعات و دغدغه‌های معلولان در برنامه کاندیداها و مناظرات، تامین معشیت را یکی از مهم‌ترین مشکلات این قشر از جامعه دانست.

جای خالی دغدغه‌هاي معلولان در برنامه كانديداها
به گزارش پايكاه خبري و تحليلي ايران زمين، بهروز مروتی در گفت‌وگو با رسانه‌ها با اشاره به جای خالی پرداختن به موضوعات معلولان در سخنرانی‌های کاندیداها از اهمیت پرداختن به این موضوع گفت: کاندیداها باید در برنامه‌ریزی‌های خود به موضوع معلولان هم بپردازند زیرا آن‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند. همیشه به مسائل معلمان، بازنشستگان و کارگران توجه می‌شود اما مشکلات افراد دارای معلولیت دیده نمی‌شود. 
مدیرکمپین معلولان افزود: كانديداها قطعا باید در مورد مسائل معلولان و سالمندان صحبت کنند. در مناظرات جای بحث درمورد اقشار در اقلیت‌ بسیار خالی است. یکی از اقشار در اقلیت افراد دارای معلولیت هستند که مهم‌ترین مشکلات آن‌ها معیشت، اشتغال، مناسب‌سازی معابر و اماکن، حمل‌ونقل عمومی و درمان است.
 
وي مشکلات معیشتی را از مهم‌ترین دغدغه‌های افراد معلول دانست و عنوان کرد: عمده‌ترین مشکل معلولان معیشت است. از طرفی قوانین مربوط به افراد دارای معلولیت اجرا نمی‌شود. اشتغال، درمان و توانبخشی در رده بعدی مشکلات معلولان قرار می‌گیرند.
 
مروتي در ادامه عنوان كرد: مساله بعدی که نباید از آن غافل شد، واکسیناسیون معلولان است.‌ واکسیناسیون کرونای افراد دارای معلولیت فقط در مراکز نگهداری معلولان انجام شده است که نهایت ۴۵ هزار معلول و سالمند بودند اما بیرون از این مراکز ما بیش از یک میلیون جمعیت معلول داریم.
 
او در ریشه‌یابی مشکلات این قشر از جامعه بیان کرد: بیشترین مشکلات این قشر از جامعه از نگرش مسئولان نسبت به معلولیت نشات می‌گیرد. ما نهاد نظارتی مانند قوه قضاییه داریم که در صورت ناکارآمدی مدیران باید آن‌ها را موظف به اجرای قوانین کرده و جریمه‌هایی را درنظر بگیرند اما زمانی که دولت وظایف قانونی خود را در قبال معلولان را انجام نمی‌دهد و قوه قضاییه هم با متخلفان برخورد نمی‌کند، اجرای قوانین جدی گرفته نمی‌شود.
 
مدیرکمپین معلولان ادامه داد: ‌کشور ما در پیشگیری از معلولیت و در ساماندهی به وضعیت آن‌ها موفق عمل نکرده است. سالانه بیش از ۷۰ هزار نفر در اثر تصادفات معلول می‌شوند و از طرفی بیش از سه هزار و ۵۰۰ معبر خطرناک داریم که اصلاح نشده‌اند.‌ سالانه ۴۰ هزار کودک معلول متولد می‌شوند. ۱۵۰ هزار نفر نیز به علت بیماری‌هایی مانند سکته دچار معلولیت می‌شوند. حوادث حین کار و عدم ایمنی کارگاه‌ها نیز سالانه ۳۶ هزار نفر را معلول می‌کند. در مجموع نگرش پیشگیرانه از معلولیت با اجرای قوانین در جامعه وجود ندارد. این ناکارآمدی فقط حاصل از دولت نیست و مجلس و قوه قضاییه هم در وظایف خود کوتاهی کرده‌اند.
ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار رفاه و تعاون
پربیننده‌ترین اخبار رفاه و تعاون
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز پنجشنبه، 6 ارديبهشت، 1403
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!