چهارشنبه، 5 ارديبهشت، 1403 | Wednesday 24th of April 2024
۱۶:۵۸
دفاعی - کد خبر : 8669
يكشنبه، ۲۲ فروردين، ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰

امضاء تفاهمنامه همکاری میان ارتش و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح

با هدف ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک و تعامل علمی تفاهمنامه همکاری میان نیروی دریایی ارتش و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به امضا رسید

امضاء تفاهمنامه همکاری میان ارتش و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ایران زمین، به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی وزارت دفاع ،با هدف ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک و تعامل علمی  تفاهمنامه همکاری میان نیروی دریایی ارتش و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح  به امضا رسید.

 براین اساس تفاهمنامه همکاری نیروی دریایی راهبردی ارتش و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح با حضور امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و امیر سرتیپ دوم فخری  رییس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، با هدف ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک و تعامل علمی میان دو سازمان به امضا رسید.

رییس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک و تعامل علمی، پژوهشی و تحقیقاتی بین سازمان جغرافیایی و نیروی دریایی ارتش در جهت استفاده از امکانات و توانمندی‌های علمی، پژوهشی، سرمایه‌های انسانی متخصص، اطلاعاتی فنی و تجربه دوجانبه برای تامین اطلاعات مورد نیاز طرفین را از اهداف این تفاهمنامه برشمرد.

امیر سرتیپ دوم فخری،  همکاری علمی، پژوهشی، آموزشی، ترویجی و اجرایی در زمینه‌های مرتبط با نیروی دریایی ارتش و خدمات سازمان جغرافیایی، بهره‌برداری از امکانات دو طرف از طریق سامانه، توان فکری، تجربی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه‌ای، ارتباطات بین‌المللی و داده‌های قابل استفاده در پژوهش و تحقیق، برگزاری رویدادهای فناورانه، سمینارها، دوره‌های تخصصی، رزمایش، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، جشنواره‌ها و همایش‌های علمی مشترک در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی،  بهره‌برداری از توان دو طرف در راستای پاسخگویی به نیازهای نوآورانه کشور در حوزه فناوری‌های نوین دریایی و همکاری و مشارکت در چاپ و انتشار منابع مرجع، بروشور و کتابچه‌های آموزشی و ترویجی را از مهمترین موضوعات این تفاهمنامه عنوان کرد.

 وی با بیان آمادگی کامل سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح برای مشارکت و همکاری با سایر سازمان‌ها گفت: در آینده نزدیک سامانه ارائه خدمات برخط چارت‌های دریایی رونمایی خواهد شد.

امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش نیز در این مراسم همکاری درخصوص بهره‌گیری از یگان شناوری و تجهیزات داده‌برداری در شمال اقیانوس هند، دریای عمان، خلیج فارس و دریای خزر، همکاری و مشارکت در ایجاد شبکه داده برداری نوسانات جذر و مدی و پارامترهای فیزیک، شیمیایی و زیستی آب در سواحل شمالی و جنوبی کشور و همکاری با سازمان جغرافیایی برای تست و آزمایش محصولات و تولیدات جدید در دریا را از مهمترین تعهدات نیروی دریایی راهبردی ارتش در این تفاهمنامه برشمرد.

وی همچنین همکاری و هماهنگی درخصوص اسکان و تردد کارشناسان سازمان و پهلوگیری شناورهای داده‌برداری سازمان جغرافیایی در اسکله‌ها و بندرگاه‌های مختلف و همکاری جهت ارائه خدمات علمی، آزمایشگاهی و کارگاهی در راستای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مورد نیاز سازمان و همکاری درخصوص طراحی و ایجاد پایگاه داده جهت بارگذاری داده‌های مشترک را از دیگر مفاد این تفاهمنامه عنوان کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش امضای این تفاهمنامه را بسیار ارزشمند خواند و گفت: ظرفیت‌های دانشی و علمی مناسبی در سازمان جغرافیایی وجود دارد که می‌تواند پاسخگوی مطالبات نیروی دریایی در حوزه دریا باشد.

وی همکاری با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به منظور رفع نیاز این نیرو در زمینه داده‌های سطح، بستر و زیر بستر دریا و ناوبری دریایی در مناطق مختلف، تهیه نقشه‌های هواشناسی و جوی مختص فصول مختلف سال و تولید چارت‌های دریایی را از اولویت‌های همکاری با این سازمان عنوان کرد.

بر مبنای این مفاد این تفاهمنامه سازمان جغرافیایی متعهد شد همکاری و مشاوره در تامین تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز یگان‌های شناور و یا پروازی برای انجام گشت‌های اندازه‌گیری میدانی در دریا در قالب ۶ گروه کاری هواشناسی دریایی، اقیانوس‌شناسی فیزیکی، اقیانوس‌شناسی زیستی، اقیانوس‌شناسی شیمیایی، زمین‌شناسی دریایی و آبنگاری را انجام دهد.

همکاری در تبادل داده‌ها و محصولات هواشناسی و اقلیم‌شناسی در مناطق مورد نیاز نیروی دریایی ارتش، همکاری در شناسایی آلودگی‌های زیست محیطی دریایی و سایر تحلیل‌های مورد نیاز با استفاده از فناوری‌های سنجش از دور، همکاری در تهیه و بروز رسانی نقشه‌های زمینی و چارت‌های دریایی موضوعی با موضوعات مختلف و مقیاس‌های مورد نیاز نیروی دریایی ارتش،  همکاری در زمینه نقشه‌برداری زمینی، فتوگرامتری و تصاویر ماهواره‌ای، تولید نقشه و دیگر داده‌های مکانی، همکاری در استفاده از ظرفیت هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین جهت تهیه عکس‌های هوایی و نقشه در مقیاس‌های مختلف و ... از دیگر موارد تعهدات سازمان جفرافیایی در این تفاهمنامه است.

ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار دفاعی
پربیننده‌ترین اخبار دفاعی
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز چهارشنبه، 5 ارديبهشت، 1403
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!