شنبه، 1 ارديبهشت، 1403 | Saturday 20th of April 2024
۱۲:۱۶
بین الملل - کد خبر : 3856
شنبه، ۲۰ ارديبهشت، ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰

ابتکار پاکستان برای کاهش سطح بیکاری ها

ابتکار پاکستان برای کاهش سطح بیکاری‌ها در دوران شیوع کرونا

ابتکار پاکستان برای کاهش سطح بیکاری ها

ابتکار پاکستان برای کاهش سطح بیکاری‌ها در دوران شیوع کرونا

کم نیستند کارگران روزمزدی که در پی شیوع کرونا در پاکستان کارشان را از دست داده‌اند.  این افراد برای تامین معاش، قدرت انتخاب زیادی ندارند و یا باید به کارهایی بسیار سخت و طاقت‌فرسا با دستمزدی بسیار ناچیز تن دهند و یا برای نجات خانواده‌های گرسنه خود متوسل به گدایی بشوند.

برای حل این معضل، دولت پاکستان وارد عمل شده است.

اسلام آباد که مدتهاست برنامۀ بلندپروازانه‌ای را برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی آغاز کرده، از ده‌ها هزار کارگری که اکنون بیکار شده‌اند برای کاشت میلیون‌ها درخت در سراسر کشور استفاده می‌کند.

پاکستان اجرای مقررات محدودیت در رفت و آمد را از ۲۳ مارس آغاز کرده است و از آن زمان تا کنون کارگران روزمزد بسیاری به شغل جدید «کارگران جنگل» گمارده شده اند. آنها در چهارچوب طرح «۱۰ میلیارد درخت» نهال درختان را در مناطق تعین شده از سوی دولت می‌کارند.

این تلاش دولت، نمونه‌ای از سرمایه گذاری‌هاست که هم به خانواده‌های کم درآمد و حفظ پویایی اقتصاد داخلی کمک می‌کند و هم کشور را برای مقابله با تهدید بزرگتری که تغییرات آب و هوایی است آماده می‌کند.

این کارگران جنگل، روزانه بطور متوسط ۵۰۰ تا ۸۰۰ روپیه (۳ تا ۵ دلار) دستمزد می‌گیرند و به این ترتیب نگرانیِ کمتری برای سیر کردن خانواده‌هایشان دارند.

برنامۀ بلندپروازانه کاشت ۱۰ میلیارد درخت، در سال ۲۰۱۸ میلادی توسط عمران خان، نخست وزیر پاکستان به اجرا گذاشته شد و قرار است ظرف ۵ سال نیز عملی شود.

هدف از اجرای این برنامه، مقابله با افزایش دمای زمین، جاری شدن سیل و خشکسالی در این کشور است.

اگرچه با شیوع کرونا در پاکستان، فعالیت کارزار کاشت ۱۰ میلیارد درخت موقتا تعطیل شد اما عمران خان به تازگی دستور از سرگیری فعالیت‌ها در این کارزار را صادر کرد و به این ترتیب بیش از ۶۳ هزار فرصت کاری جدید نیز ایجاد شد.

به گفته امین اسلم، از مشاوران نخست وزیر پاکستان امسال در چهارچوب این برنامه سه برابر سال اول اجرای آن نیروی کار گرفته شده است و حتی در برخی فعالیت‌ها از زنان نیز استفاده می‌شود.

به این ترتیب در حالی که هنوز مقررات منع آمد و شد در پاکستان حاکم است، کامیون‌های حمل نهال درختان می‌توانند در جاده‌ها در حرکت باشند و کارگران روزمزد می‌توانند برای شرکت در این برنامه، خانه‌هایشان را ترک کنند.  همه کارگران ماسک می‌زنند و باید فاصله دو متری از یکدیگر را نیز حفظ کنند.

ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز شنبه، 1 ارديبهشت، 1403
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!