به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ایران زمین ،به مناسبت فرارسیدن هفتم آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مراسمی در بندر جاسک با حضور رئیس جمهور و همراهانشان برگزار شد که ایشان از رژه نیروی دریایی دیدن کردند.
رئیس جمهور با سفر به منطقه دوم دریایی ولایت بندر جاسک و با حضور در ناوشکن سهند به عنوان نام سرفرماندهی از رژه نیروی زیر سطحی ، سطحی و پروازی ارتش جمهوری اسلامی ایران بازدید به عمل آوردند.
ناوشکنهای سهند، البرز، ناوچههای کلاس فجر و کلاس سیریک، ناو تنب، لندینگ کرافت کلاس هرمز، هواناوها، زیردریاییهای غدیر و فاتح و دسته بالگردی جزو یگانهای بودند که در این رژه حاضر شدند و در مقابل رئیس جمهور سان دیدند.
همراهان رئیس جمهور که در این مراسم او را همراهی میکردند عبارتند از ؛ مهدی دوستی استاندار هرمزگان،رئیس دفتر رئیس جمهور، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده نیروی دریایی ارتش
دکتر رئیسی در لحظه ورود به استان هرمزگان ضمن بازدید هوایی از منطقه استراتژیک جاسک ، مناطق مختلف حوزه راهبردی سواحل مکران را مورد ارزیابی قرار داد و بعد از آن با مردم جاسک دیدار کرده و درمیان آنان سخنرانی کرد.



مَکُران از نظر تاریخی سرزمینی ساحلی در جنوب شرقی ایران و جنوب غربی پاکستان است که در طول خلیج عمان از رأسالکوه در غرب جاسک تا جنوب غربی ایالت بلوچستان پاکستان گستردهاست.