به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ایران زمین ، در تعریف نسل زد از زبان مینا بیابانی : این نسل نیازمند ایجاد اعتماد است که دارای دامنه اطلاعاتی بسیار زیاد و گسترده است و باید برای درک آنها به مسائل و موضوعات از زاویه دید آنها نگاه کرد
به نقل از خبرگزاری ایرنا ، در گزارش با مینا بیابانی نقل کرد ، افراد نسل زد را با خصوصیاتی که جهان امروز را دربر گرفته است بیشتر میشناسیم این نسل که به متولدین 1995 تا 2010 گفته میشود در عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات به دنیا آمده اند و با پیشرفت اینترنت و ابزارهای هوشمند اطلاعات آنها بیشتر شده است ، البته متولدین نسل های دیگر هم عنواین خاص دارند و این عناوین مربوط به این نسل نیست.

رییس سازمان بسیج جامعه زنان کشور افزود ، نسل های دیگر هم عنواین خاص خود را دارند به عنوان مثال والدین این نسل را x مینامند.
وی افزود ، یکی از اشتباهات و قضاوت های نادرست در رابطه با این نسل ، مسئولیتناپذیری ، ناسازگاری و ریسکپذیری نام برد و نمیشود آنها را اینگونه خطاب کرد ، زیرا این نسل در مواجهه با مسائل مختلف بنابر اقتضائات خاص خودشان برخورد میکنند.
سلطهناپذیری نسل Z
رییس سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: باید به آن ها این اطمینان را بدهیم که به حریم خصوصیشان وارد نمیشویم ، و هرگز این حریم نباید شکسته شود زیرا احساس خوشایندی نخواهد داشت.
وی در ادامه بیان کرد : این نسل یک خصوصیت بارز دارد ، آن هم عدم سلطهپذیر است و این را از رفتار و گفتار آنها میتوان به سادگی فهمید
بای با آنها طوری رفتار کنیم که اعتماد متقابل ایجاد شود تا با اجتماع اطراف خود ارتباط خوبی برقرار کنند.

حضور فعال در فضای مجازی باعث از دست دادن تحلیل عمیق مسائل می شود
رییس سازمان بسیج جامعه زنان کشور اضافه کرد: در واقع تولید محتوای مناسب در همین فضا باید صورت گیرد و در مرحله بعدی سواد رسانهای آنان را باید ارتقا داد، به این مفهوم که آنان را نسبت به روایتهای جعلی، واقعی و شناخت و تمیز این ۲ نوع روایت از یکدیگر آگاهی بدهید.
افرادی که در فضای مجازی سیر میکنند به دلیل انباشت بسیاری از اطلاعات، امکان دستهبندی دقیق و تحلیل عمیق مسایل را از دست میدهند و ارتقای سواد رسانهای این امکان را به آنان میدهد تا بتوانند قادر به تحلیل بهتر داده شوند و به شناخت دقیق و صحیحتری برسند.
مهم ترین روش ارتباط با این نسل
بیابانی اضافه کرد : در کل برای برقراری ارتباط با هر انسانی میبایست نیازهای او را به خوبی بشناسیم
این نسل هم از این قاعده مستثنی نیست ، در این زمان باید از هر گونه کنترل کردن پرهیز کرد زیرا آنان نباید احساس تحت تسلط بودن را داشته باشند.
به دلیل اینکه این نسل بیشتر وقت خود را در فضای مجازی میگذراند ، تعریف دقیقی از ارتباط ندارد ، چون تعریف دقیقی از این موضوع ندارد نخستین تعریفی که از ارتباط داشتن می داند از طریق تلفن همراه و اینترنت است.

فردگرایی و خود محوری
افرادی که در فضای مجازی سیر میکنند به دلیل انباشت بسیاری از اطلاعات، امکان دستهبندی دقیق و تحلیل عمیق مسایل را از دست میدهند و ارتقای سواد رسانهای این امکان را به آنان میدهد تا بتوانند قادر به تحلیل بهتر داده شوند و به شناخت دقیق و صحیحتری برسند.
رییس بسیج جامعه زنان کشور افزود: احیای حس مسئولیت نسبت به همنوعان و هموطنان یکی دیگر از این راهکارها است که میتواند فردگرایی در این نسل را کاهش دهد.
اگر بتوان این موضوع را برای این نسل روشن کرد که منافع هر شخص رابطه مستقیمی با منافع جامعه دارد ، می توان به عنوان یک موفقیت بزرگ در نسل زد قلمداد کرد ، چرا که همین موضوع عاملی میشود برای سوق دادن آنها به سمت برقراری ارتباط با جامعه و درنظر گرفتن منافع جمعی به منافع شخصی.
بیابانی گفت: ایجاد حس مالکیت و مطعلق بودن به کشور و جامعه در وجود انها باعث متعهد شدن این نسل نسبت به منافع جامعه خواهد شد.