پنجشنبه، 6 ارديبهشت، 1403 | Thursday 25th of April 2024
۱۱:۰۰
سلامت - کد خبر : 3300
شنبه، ۲۳ فروردين، ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۰

ابتلای مجدد بهبودیافتگان کووید-۱۹ مورد بررسی قرار می‌گیرد

سازمان جهانی بهداشت (WHO) گزارش‌های مربوط به ابتلای مجدد برخی از بهبودیافتگان بیماری کووید-۱۹ را بررسی می‌کند.

 ابتلای مجدد بهبودیافتگان کووید-۱۹ مورد بررسی قرار می‌گیرد

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ایران زمین، پس از شیوع کووید_19 که یکی از انواع ویروس‌های کرونا است، بسیاری از اپیدمولوزیست‌ها انتظار داشتند تا این ویروس رفتاری مشابه هم‎‌خانواده‌های خود، یعنی سارس و مرس داشته باشد. این ویروس نیز رفتاری نسبتاً مشابه داشت با این تفاوت که شیوع آن بسیاری سریعتر  و میزان تلفات  ناشی از ابتلا به آن، بسیار کمتر بود.

اگر فردی به یکی از ویروس‌های هم‌خانواده کووید_19 مبتلا می‌شد، پس از درمان حدود 2 سال در مقابل آن ویروس مقاوم می‌ماند؛ اما برخی از خبرها در مورد کووید_19 حاکی از ابتلای افرادی است که به‌تازگی از بستر این بیماری برخاسته بودند.

به همین دلیل و با توجه به کم بود دانش بشری در مورد کرونای جدید، محققان بر آن شدند تا مسئله ابتلای دوباره افراد به کووید_19 را بررسی کنند.

سازمان جهانی بهداشت امروز (شنبه) اعلام کرد: گزارش‌هایی از مثبت شدن نتیجه آزمایش مجدد برخی از بهبودیافتگان بیماری کووید-۱۹ منتشر شده که این موارد مورد بررسی قرار می گیرد.

مقامات کره جنوبی روز گذشته اعلام کردند ۹۱ بیمار بهبودیافته مورد آزمایش مجدد کروناویروس قرار گرفته اند که نتیجه آزمایش آنان مثبت بوده است. گفته شده این احتمال وجود دارد که ویروس در بدن این بیماران فعال شده باشد و لزوما بیمار مجدد آلوده نشده است.

کارشناسان سازمان جهانی بهداشت اظهار داشتند: گزارش‌هایی منتشر شده که حاکی از منفی بودن نتیجه آزمایش افراد آلوده به کروناویروس بوده اما این افراد مجدد مورد آزمایش قرار گرفتند و تست آنها مثبت بوده است.

به گفته کارشناسان این سازمان بررسی های لازم برای کسب اطلاعات بیشتر از این افراد در حال انجام است.

طبق دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت، یک بیمار پس از آنکه نتیجه دو آزمایش او به فاصله ۲۴ ساعت از هم منفی باشد می تواند از بیمارستان مرخص شود. براساس مطالعات انجام شده یک فاصله زمانی دو هفته ای بین زمانی که علائم بروز می‌کند و بهبودی بالینی بیماری که دچار علائم خفیف است، وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، به گفته کارشناسان برخی از بیماران بعد از بهبودی تست پی سی آر (PCR) آنان مثبت است، اما نیاز به جمع آوری سیستماتیک نمونه از بیماران بهبود یافته وجود دارد تا مشخص شود این بیماران تا چه مدت ممکن است ویروس را منتشر کنند.

 
ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار سلامت
پربیننده‌ترین اخبار سلامت
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز پنجشنبه، 6 ارديبهشت، 1403
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!