به گزارش پایگاه تحلیلی خبری ایران زمین،به نقل از خبرگزاری رسمی دولت تاجیکستان،بامداد امروز یگ گروه مسلح شامل بیست تن به یک پاسگاه مرزی در مرز تاجیکستان با ازبکستان حمله کردند.
این گروه مسلح بامداد امروز از ولسوالی قلعه زال افغانستان وارد حدود ناحیه قبادیان تاجیکستان، واقع در ۲۰۰ کیلومتری شهر دوشنبه شدند و به پست مرزی عشقآباد که در ناحیه رودکی، در جنوب غرب شهر دوشنبه، پایتخت واقع شده است حمله کردند.
این افراد در حمله خود 5 قبضه اسلحه خودکار را به سرقت بردند.در پی عملیات نیروهای انتظامی و امنیتی، پانزده تن از مهاجمان کشته و پنج تن دیگر بازداشت شدند. در این عملیات یک سرباز مرزبانی و یک مامور پلیس هم جان خود را از دست دادند.
پس از بازجویی از افراد دستگیر شده مرکز مطبوعاتی نیروهای مرزبانی تاجیکستان اعلام کرد که همه این افراد مسلح از اعضای گروه تروریستی داعش بودند.
پس از این حمله از صبح امروز در شهر دوشنبه و راههای منتهی به پایتخت تدابیر شدید امنیتی به عمل درآمده و نیروهای ویژه پلیس و ماموران امنیتی عبور و مرور را زیر نظر دارند و تمامی تحرکات را رصد می کنند.
این حمله در حالی انجام شده که امروز مصادف با بیست و پنجمین سالگرد تصویب قانون اساسی تاجیکستان است و امامعلی رحمان، رئیس جمهوری تاجیکستان هم برای دیدار از سوئیس و فرانسه به خارج سفر کرده است.