به گزارش
پایگاه خبری، تحلیلی ایران زمین به نقل از خبر آنلاین دیروز هر دستگاه پراید ۱۱۱ در بازار، پس از یک روند
طولانی مدت و ثابت در محدوده ۴۸ میلیون تومان به ۴۷ میلیون تومان برای فروش و ۴۶ میلیون تومان برای خرید از سوی نمایشگاه داران رسید. از سوی دیگر این کاهش قیمت نیز رغبتی برای خرید و فروش در آخرین روزهای تابستان ایجاد نکرد و بازار خودرو همچنان در
رکودی سخت و سنگین به سر می برد.
در حال حاضر قیمت هر دستگاه پراید ۱۵۱ به ۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و قیمت هر دستگاه پراید ۱۳۱ به ۴۲ میلیون تومان رسیده است.
گزارش ها از بازار خودرو خبر از می دهند که جو روانی حاکم در بازار بر کاهش قیمت ها دلدلت دارد و انتظار طولانی برای تعدیل قیمت خودرو دلیل رکود عمیق و دامنه دار بازار خودرو می باشد. کارشناسان اقتصادی نیز نبود نقدینگی و کاهش قدرت خرید مردم را دلیل دیگر این رکود اعلام می کنند چرا که رشد سریع تورم موجبات ورود سرمایه به بازارهای مختلف را فراهم کرده بود ونقدینگی را از بین برد است.
اما نکته جالب توجه آن است که پراید در حالی هنوز در محدوده قیمتی ۴۶ تا ۴۷ میلیون تومان است که این روزها خبرها از توقف خط تولید پراید در پایان سال جاری را می شنویم. به نظر می رسد این خودرو در پایان سال ۱۳۹۸ دیگر در خط تولید خودروسازی ایران نباشد.