شنبه، 8 مهر، 1402 | Saturday 30th of September 2023
۲۱:۰۶
سیاست - کد خبر : 2504
يكشنبه، ۱۱ اسفند، ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰

گفتگوی تلفنی اردوغان با روحانی

روحانی : قطعا افزایش تنش به سود هیچکس در منطقه نیست و ما باید از طریق گفت و گو مسائل را حل و فصل کنیم و نباید اجازه دهیم روند آستانه تضعیف شود.

گفتگوی تلفنی اردوغان با روحانی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ایران زمین، رئیس جمهور ایران در گفتگو با هماتای ترک خود با تاکید بر توسعه روابط دو جانبه با ترکیه در همه زمینه ها، ابراز امیداری کرد کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور در موعد تعیین شده برگزار شود.

حسن روحانی همچنین با اشاره به اهمیت بالای حل مسئله ادلب، تاکید کرد:

 موضوع ادلب با توجه به اجتماع تروریست های خطرناک و حفاظت از جان انسان های بیگناه ساکن در این منطقه بسیار پیچیده است، که از یک طرف باید جان انسان ها محفوظ بماند و از طرف دیگر تروریست ها باید ریشه کن شوند.

روحانی با اشاره به اهمیت ویژه همکاری های سه جانبه ایران، ترکیه و روسیه برای حل مشکل سوریه در راستای تقویت روند آستانه، گفت: همکاری های سه جانبه در سطوح مختلف اهمیت ویژه ای دارد و همانطور که قبلا گفته شده، ایران برای میزبانی دور بعدی این اجلاس سه جانبه آمادگی دارد.

 روحانی روند آستانه را برای امنیت منطقه یک دستاورد بزرگ قلمداد کرد و افزود: قطعا افزایش تنش به سود هیچکس در منطقه نیست و ما باید از طریق گفت و گو مسائل را حل و فصل کنیم و نباید اجازه دهیم روند آستانه تضعیف شود.

روحانی با طرح پیشنهاد برگزاری اجلاس سه جانبه ایران، ترکیه و سوریه گفت: با توجه به توافق ما بر روی اصولی همچون حفظ تمامیت ارضی سوریه، ریشه کن کردن تروریست ها، حفظ جان انسان های بیگناه  و حل و فصل سریع مسئله ادلب، می توان در این نشست اختلاف نظرها را برطرف کرد.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه با تاثیر گذار خواندن نقش ایران در تحولات سوریه، گفت و گو های سیاسی را تنها راه حل مشکل سوریه خواند و خواستار مساعدت و همکاری جمهوری اسلامی ایران در این زمینه شد. رئیس جمهور ترکیه با تاکید بر تاثیر توافقات سه جانبه ایران ، روسیه و ترکیه در چارچوب روند آستانه، گفت: این گفت و گو ها نتایج خوبی به همراه داشته و برای دستیابی به صلح پایدار می بایست تداوم یابد.

اردوغان با اشاره به تحولات اخیر ادامه داد: این وضعیت در ادلب نمی تواند ادامه داشته باشد و ما نگران دستاوردهای روند آستانه هستیم.

طی روز های گذشته وتشدید نارآرامی ها در ادلب، ارتش ترکیه به حمایت است تروریست های حاضر در استان ادلب سوریه با دولت و ارتش قانونی سوریه که مورد تایید سازمان ملل متحد است درگیر شد و این درگیری ها جسته وگریریخته ادامه دارد.
ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار سیاست
پربیننده‌ترین اخبار سیاست
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز شنبه، 8 مهر، 1402
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!