دوشنبه، 15 خرداد، 1402 | Monday 5th of June 2023
۲۰:۳۶
بین الملل - کد خبر : 991
پنجشنبه، ۱۶ آبان، ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰

کمک اسرائیل به کردهای سوریه

دولت اسرائیل می گوید که برای مقابله با نفوذ ایران در شمال سوریه کردهای ساکن در این منطقه را مورد حمایت و کمک قرار می دهد

کمک اسرائیل به کردهای سوریه

دولت اسرائیل می گوید که برای مقابله با نفوذ ایران در شمال سوریه کردهای ساکن در این منطقه را مورد حمایت و کمک قرار می دهد و در مذاکرات پیشین با مقامات آمریکا نیز از نیروهای کرد حمایت کرده است.
معاون وزیر امور خارجه اسرائیل زیپی هوتوولی که روز چهارشنبه در پارلمان این کشور سخن می گفت با اعلام این مطلب تصریح کرد که پیشنهاد کمک به کردهای سوریه مورد موافقت قرار گرفته است.
نخست وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو در معدود اختلاف نظرهای علنی با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا دهم اکتبر گذشته یک روز پس از آغاز حمله نظامی ترکیه به مواضع شبه نظامیان کرد در شمال سوریه پیشنهاد کمک به آنچه وی «مردم شجاع کرد» می خواند را مطرح و اعلام کرد که ترکیه و متحدان سوری اش در صدد انجام یک «پاکسازی نژادی» در این منطقه هستند.
معاون وزارت خارجه اسرائیل در همین راستا اعلام کرده است که کشورش درخواست های کمک زیادی را به خصوص در زمینه دیپلماتیک و بشردوستانه دریافت کرده است و ضمن اعلام «هم دردی عمیق» با کردها از هر طریقی که بتواند به آنها کمک خواهد کرد.
این مقام اسرائیلی از ارائه جزئیات بیشتر در باره نحوه کمک رسانی و نوع کمک هایی که کشورش در اختیار کردها قرار داده خودداری کرد و تنها بر این نکته تاکید کرد که مقامات کشورش در گفتگو با آمریکایی ها «حقیقت ماجرا» در باره کردها را با آنها در میان گذاشته اند و با افتخار اعلام می کنند که در کنار کردها هستند.
اسرائیل از دهه شصت میلادی تاکنون همواره تلاش کرده تا روبط خود را با کردها، اقلیتی قومی که در سه کشور عراق، ترکیه و ایران ساکن هستند در سطوح مختلف نظامی، اطلاعاتی و اقتصادی ارتقاء بخشد.
معاون وزیر امور خارجه اسرائیل زیپی هوتوولی تصریح کرده است که اگر مواضع کردها در شمال سوریه تضعیف شود و کنترل این منطقه از دست این اقلیت قومی بیرون بیاید «راه برای تقویت عناصر منفی تحت رهبری ایران» باز خواهد شد و این «سناریویی بسیار خطرناک برای اسرائیل» خواهد بود.
ساکنان کرد مناطق شمالی سوریه به دلیل حمله نظامی ترکیه به این منطقه که به ادعای آنکارا برای دور کردن شبه نظامیان کرد مرتبط با گروه پ کا کا از نهم اکتبر آغاز شد از خانه و کاشانه خود آواره شده و بسیاری از آنها به اردوگاه هایی در خاک عراق پناه برده اند.
ترکیه برغم توقف عملیات نظامی خود موسوم به «چشمه صلح» مدعی است که شبه نظامیان کرد هنوز به طور کامل منطقه امنیتی تعیین شده در توافقنامه سوچی را تخلیه نکرده اند و در صورت باقی ماندن این نیروها در مناطق مرزی شمال سوریه عملیات نظامی بار دیگر از سر گرفته خواهد شد.

ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز دوشنبه، 15 خرداد، 1402
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!