به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ایران زمین ، وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه طی یک بیانیه ای اعلام کرد که در پاسخ به حمله ماکیفکا که یک هفته پیش انجام شد و در پی آن تعدادی از سربازان روسی کشته شدند ، یک حمله تلافی جویانه انجام دادیم که در اثر این حمله سنگین بیش از ۶۰۰ سرباز اوکراینی کشته شد.
وزارت دفاع روسیه در ادامه این بیانیه گفت : تیم ها و سامانه های شناسایی ما اطلاعات دقیقی در طی 24 ساعت از منطقه اطراف شهر کراماتورسک بدست آوردند و بعد از ارزیابی این اطلاعات متوجه شدیم یک پایگاه اوکراینی با بیش از 700 سرباز وجود دارد.
وزارت دفاع روسیه با تایید این حمله گفت : ما در طی یک حمله موشکی سنگین و گسترده توانستیم تقریبا بخش بزرگی از این پایگاه موقت یگان های نیروهای اوکراینی را بمباران کنیم و مسلما بیش از 600 سرباز اوکراین در این حمله کشته شده است.
مقامات وزارت دفاع روسیه سه شنبه هفته گذشته تایید کردند که در یک حمله موشکی از سوی اوکراین ، 89 سرباز روسی کشته شد ، این حمله از سوی نیروهای اوکراین شکل گرفت و در شب سال نوی میلادی انجام شد.
روسیه اعلام کرده بود حمله موشکی اوکراین به وسیله موشک های هیمارس آمریکا انجام شده که پدافند ما دو موشک را ساقط کرده بود و 4 موشک دیگر به پایگاه ما اصابت کرد.
همچنین وزارت دفاع روسیه اطلاع داده بود که اوکراین در زمان آتش بس موقت 36 ساعته ، شهرک ها و مواضع روسیه از سوی نیروهای اوکراینی مورد هدف قرار گرفته بودند و گلوله باران شدند.
هنوز این خبر از سوی اوکراین تایید نشده و باید منتظر واکنش اوکراین در قبال این عکس العمل روسیه بود.