در ادامه رقابت های لیگ ملی بسکتبال آمریکا تیم های لس آنجلسی لیکرز و کلیپرز مقابل رقبا به برتری رسیدند اما هیوستون راکتس مغلوب میهمان خود شد.

روز گذشته تیم های سن آنتونیو اسپرز و لس آنجلس لیکرز به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه 114 بر 104 به سود لیکرز به اتمام رسید، لبران جیمز ستاره لیکرز در این بازی بود و موفق شد 33 امتیاز و 14 پاس منجر به گل ثبت کند. در تیم اسپرز هم لمارکوس آلدریج با کسب 30 امتیاز بهترین بازیکن تیمش لقب گرفت اما نتوانست مانع از شکست اسپرز شود، لس آنجلس لیکرز در این فصل سه بار پیاپی موفق به شکست سن آنتونیو اسپرز شده است.
تیم هیوستون راکتس که در خانه خود میزبان دالاس ماوریکس بود با نتیجه 137 بر 123 شکست خورد، دالاس با درخشش ستاره جوان خود یعنی لوکا دانچیچ موفق به پیروزی در این دیدار شد. هیوستون برخلاف دیدارهای گذشته در این بازی عملکرد مناسبی نداشت و جیمز هاردن هم نتوانست مانع از شکست تیمش شود. دانچیچ با کسب 41 امتیاز و 10 پاس منجر به امتیاز بهترین بازیکن میدان بود و جیمز هاردن با کسب 32 امتیاز ، 9 ریباند و 11 پاس منجر به گل بازیکن موثر تیمش لقب گرفت، هیوستون راکتس بعد از 8 برد متوالی افت کرده و در سه بازی اخیر شکست خورده است.

لس آنجلس کلیپرز هم در خانه خود مقابل نیواورلنز پلیکانز قرار گرفت و موفق شد با نتیجه 134 بر 109 به برتری دست پیدا کند. کلیپرز در این دیدار سه کوارتر را با پیروزی پشت سر گذاشت و یک کوارتر را نیز واگذار کرد، مانترزل هرل ستاره کلیپرز بود و موفق به کسب 34 امتیاز شد تا تیمش را به رده سوم جدول برساند. اما تیم بوستون سلتیکس در غیاب سه بازیکن اصلی خود میزبان ساکرامنتو کینگز بود که با نتیجه 103 بر 102 و به سختی به پیروزی دست یافت، بادی هیلد با کسب 41 امتیاز بهترین بازیکن میدان و کیگز بود اما مانع شکست تیمش نشد.