مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا میگوید ایران حاضر است درباره برنامه موشکی خود مذاکره کند.
مسئولان عالیرتبه سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی بارها تاکید کرده اند که برنامه موشکی این کشور صرفا جنبه دفاعی دارد و قابل مذاکره نیست.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا نیز روز سه شنبه در جلسه کابینه خود گفت که پیشرفت زیادی در مورد ایران حاصل شده است. رئیس جمهوری ایالات متحده افزود که کشورش به دنبال کمک به ایران و همکاری با این کشور است و به دنبال تغییر حکومت این کشور نیست.
دونالد ترامپ افزود که آمریکا به دنبال خروج ایران از یمن است.
این درحالی است که ایران هرگونه حضور در یمن را تکذیب می کند و بر راه حل سیاسی در بحران یمن تاکید دارد.سخنان مایک پمپئو در مورد آمادگی ایران برای مذاکره در مورد برنامه موشکی خود در حالی بیان شد که علیرضا میریوسفی، سخنگوی هیات نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل متحد روز سه شنبه تاکید کرد که تهران «تحت هیچ شرایطی» بر سر برنامه موشکی خود مذاکره نخواهد کرد. پیش از این نیز رهبر ایران آیت الله علی خامنه ای هر گونه مذاکره درباره مسئله موشکی و دفاعی را رد کرده است.
با خروج آمریکا از برجام و اعمال فشار های سیاسی و اقتصادی بر ایران، آمریکا به دنبال توافق جدیدی است که علاوه بر مسئله هسته ای ایران، مبحث موشکی ایران را هم در برگیرد.
ایران نیز با شدت تمام به این فشار ها واکنش نشان داده و از تعهدات برجامی خود کاسته همچنین زیر بار هیچ گونه مذاکره جدید نمی رود.