مسابقات گرندپری 2019 در روز دوم پیگیری شد و نمایندگان کشورمان در سه وزن 58- ،67- و 80+ به مصاف رقبا رفتند.در پایان مسابقات امروز آرمین هادی پور در وزن 58- به مدال نقره و سجاد مردانی در وزن 80+به مدال برنز دست یافتند.
آرمین هادی پور در دور اول این رقابت ها به مصاف گلاسنویک از کرواسی رفت و با نتیجه 19 بر 7 به پیروزی رسید.هادی پور در مرحله یک هشتم نهایی به دلیل حاضر نشدن حریف ترکیه ای،مستقیما به یک چهارم نهایی صعود کرد.او در این مرحله صفوان خلیل از استرالیا را 12 بر 5 مغلوب کرد،در مرحله نیمه نهایی مقابل آدرین ویسنته قهرمان اروپا با نتیجه 19 بر 5 پیروز شد تا دومین نماینده فینالیست کشورمان لقب بگیرد.

هادی پور در دیدار پایانی با قبول شکست 22 بر 14 مقابل جون جانگ قهرمان سال 2019 جهان و دارنده سه مدال طلای گرندپری از کره جنوبی به نشان ارزشمند نقره دست یافت.فرزان عاشورزاده دیگر نماینده کشورمان در همین وزن با شکست در دور اول از دور مسابقات کنار رفت.
اما در وزن 80+ سجاد مردانی،مرحله یک شانزدهم نهایی را با پیروزی 9 بر 7 مقابل آیوکائف روس آغاز کرد.او دور بعد مقابل استفن لامبدین آمریکایی، 8 بر7 به برتری رسید.مردانی در مرحله یک چهارم نهایی در مقابل مایکون سیکوئرا از برزیل با نتیجه 4 بر 3 پیروز شد و به نیمه نهایی رسید.

در مرحله نیمه نهایی به مصاف نماینده کره جنوبی رفت و با قبول شکست 7 بر 5 به مدال برنز دست یافت.همچنین سعید رجبی دیگر نماینده کشورمان در وزن 80+ در دور اول با نتیجه 23 بر 20 مقابل حریف مکزیکی پیروز شد،رجبی با شکست مقابل کیم دون کره ای از دور رقابت ها کنار رفت.
بنابراین تیم ملی کشورمان با هدایت فریبرز عسکری در مجموع رقابت ها به یک مدال طلا(میرهاشم حسینی)،یک مدال نقره(آرمین هادی پور) و یک نشان برنز(سجاد مردانی)دست پیدا کرد.