هفته سیزدهم لیگ برتر جام خلیج فارس امروز با برگزاری دیدار های باقی مانده به اتمام رسید، تیم های استقلال و پرسپولیس مقابل رقبای خود به برتری رسیدند اما سپاهان و تراکتور به تساوی رضایت دادند تا استقلال بعد از چند فصل طعم صدرنشینی را بچشد.

تیم استقلال در ورزشگاه آزادی میزبان شهرخودرو یکی از تیم های مدعی این فصل رقابت ها بود، هواداران استقلال با توجه به نتایج خوب تیمشان در هفته های اخیر استقبال خوبی از این دیدار کرده بودند. نیمه اول این مسابقه متعادل دنبال شد و هر دو تیم موقعیت های خوبی خلق کردند، شهرخودرو یکبار هم تیر دروازه استقلال را به لرزه درآورد اما توپی از خط هیچکدام از دروازه ها عبور نکرد. در نیمه دوم تیم میزبان فشار حملات خود را بیشتر کرد تا سرانجام شیخ دیاباته موفق شد دروازه مهدی رحمتی را باز کند، این گل تا پایان بازی بدون پاسخ ماند تا استقلال هفتمین برد فصلش را کسب کرده و با 25 امتیاز به صدر جدول رده بندی راه پیدا کند. البته استقلال با یک بازی بیشتر نسبت به سایر رقبا در صدر قرار دارد.

تیم های پرسپولیس و ذوب آهن هم در استادیوم فولادشهر اصفهان به مصاف هم رفتند، پرسپولیس در 9 سال گذشته موفق به شکست دادن ذوب آهن در اصفهان نشده بود و شاگردان کالدرون برای طلسم شکنی پای به این دیدار گذاشتند. در دقایق ابتدایی نیمه اول پرسپولیسی ها صاحب یک ضربه پنالتی شدند که مهدی ترابی آن را تبدیل به گل کرد، نیمه نخست با همین نتیجه به اتمام رسید. در نیمه دوم ذوبی ها برای جبران نتیجه جلو کشیدند و این پرسپولیس بود که از خلا خط دفاعی ذوب آهن استفاده کرد و توسط علی علیپور به گل دوم رسید. در ادامه هم مهدی ترابی گل سوم سرخپوشان را به ثمر رساند تا پیروزی شیرینی برای کالدرون و تیمش به دست آید، پرسپولیس با این برد 22 امتیازی شد و با توجه به بازی عقب افتاده خود می تواند به صدر جدول نزدیک شود.

اما در دیگر بازی های مهم، تیم سپاهان که به میهمانی نساجی مازندران رفته بود با نتیجه 2_2 متوقف شد، شاگردان قلعه نویی با از دست دادن امتیاز صدر جدول را نیز به استقلال واگذار کردند. سپاهان با 24 امتیاز و یک بازی کمتر در رده دوم جدول قرار دارد، تراکتور هم در زمین خود مقابل شاهین بوشهر ته جدولی با نتیجه بدون گل متوقف شد. تراکتور با 18 امتیاز در رده پنجم ششم جدول قرار دارد اما دو بازی عقب افتاده هم در انتظار تراکتوری ها است تا خود را به جمع مدعیان بازگردانند، تیم صنعت نفت آبادان هم در یک دیدار پرگل در خانه خود با نتیجه 3 بر 2 از سد پیکان گذشت تا شرایط خود را در جدول بهبود ببخشد.