چند روز گذشته یکی از خبرهای مورد بحث اهالی فرهنگ و صفحات فرهنگی و خبرگزاری های مختلف بحث بر سر رییس تازه صدا سیما بود و در این میان چند نام بازتاب وسیعی داشت، احسان محمد حسینی، علی فروغی، حداد عادل، مهرداد بذرپاش، مرتضی میرباقری و پورمحمدی که البته به زعم بسیاری چنین انتخابی دور انتظار است.
به گزارش گروه فرهنگی ایران زمین، گوشه و کنار خبرهایی از امکان تغییر رییس سازمان صداوسیما به گوش می رسد و در این میان این که چه کسی جایگزین علی عسگری است جای بحث دارد.
زمزمههای تغییر رییس سازمان صداوسیما در حالی مطرح میشود که اوایل شهریور ماه انتشار کتابی با عنوان «روایت یک استعفا» ماجرای گفت و گویی با محمد سرافراز، رییس پیشین سازمان صداوسیما سر و صدا به پا کرد.
محمد سرافراز در آبان ۱۳۹۳ جایگزین عزتالله ضرغامی شد و پس ۱۸ ماه از انتصابش در میان حاشیه ها و شایعه ها استعفا کرد.
زمانی که سرافراز رییس سازمان شد، عبدالعلی علی عسگری که معاون فنی صداوسیمای وقت بود را برکنار کرد و به این ترتیب ظاهرا در همان زمان اختلاف و یا حتی رقابتی میان او و علی عسگری شکل میگیرد.

به سال 95 که برگردیم، عبدالعلی علیعسگری در اردیبهشت همان سال به عنوان جانشین محمد سرافراز در سازمان صداوسیما برگزیده شد و از زمان ریاست وی در این مسند هر روز برخی جریان های انتقاد آمیزی در سازمان رخ داد و این رویه بحث برانگیز شد و نهایت کار به جایی رسید که بسیاری از افراد از وضعیت صداوسیما رضایت ناراضی شوند و سامان هجمه مخالفت ها و انتقادهای ریز و درست همگان شود.
در این میان، اصلاح طلبان همچون گذشته به مخالفت های خود از صدا و سیما ادامه دادند، اما طیف دیگری از مخالفان نیز مخالفت های خود را به سیاست های ریز و درشت صدا و سیما و برخی تصمیات ضربتی برخی مدیران روانه کردند و هجمه خود را به سمت آن ها بردند که از میان اصولگران بودند.
بدین ترتیب این منتقدان در مواردی مدیریت سازمان صداوسیما را مافیایی دانستند و چوب نقد خود را به سمت عبدالعلی علی عسگری، مرتضی میرباقری و حسین محمدی بردند.

حالا پس از این انتقادها و بحث های رسانه ای مطرح شده، زمزمههایی از احتمال تغییر در مدیریت سازمان صداوسیما به گوش می رسد و در این میان حجت الاسلام محمدرضا زائری از احتمال انتصاب احسان محمدحسنی، مدیر سازمان هنری رسانهای اوج به ریاست سازمان صداوسیما خبر داد.
احسان محمدحسنی سی و هشت ساله، رئیس پیشین فرهنگسرای پایداری، معاون سابق هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و معاونت اطلاع رسانی و تبلیغات همین بنیاد و مدیر سازمان هنری رسانه ای اوج و از جمله فعالیت های شناخته شده تولید بیلبوردهای "صداقت آمریکایی" در اوج مذاکرات هسته ای واکنشهای متفاوتی بود و به علاوه شبکه افق صداوسیما به نوعی تحت مدیریت موسسه است و سریال گاندو نیز محصول همین تیم تفکری است.
علی فروغی رییس کنونی شبکه سوم سیما نیز از گزینههای مطرح این سمت است. عملکرد وی در یک سال گذشته در شبکه سه باعث شده که احتمال ریاست او نیز تقویت شود و با این حال فروغی در افکار عمومی چهرهای محبوبی نیست.
غلامعلی حداد عادل یکی دیگر از احتمالات در این و البته دورترین گزینه احتمالی برای ریاست سازمان صداوسیماست.
افرادی همچون اصغر پورمحمدی و میرباقری هم امکان دارد در این لیست مطرح باشند و مهرداد بذرپاش نیز از دیگر گزینه های است که برخی رسانه ها از او به عنوان رییس بعدی سازمان صداوسیما یاد کرده اند.
بر اساس این گزارش اولین رئیس سازمان صداو سیما صادق قطب زاده بود که در جریان کودتا علیه نظام بازداشت و اعدام شد. دومین رئیس این سازمان تا سال 1373 محمد هاشمی برادر آیت الله هاشمی رفسنجانی بود و بعد از محمد هاشمی، علی لاریجانی با حکم رهبری رئیس سازمان صدا و سیما شد و تا سال 1383 در این منصب ماند و بعد از لاریجانی این کسوت به معاونش سید عزت الله ضرغامی رسید و بعد وی به ترتیب سرفراز و علی عسگری به روی کار آمدند، حال باید منتظر ماند و دید رییس بعدی صدا و سیما بعد از علی عسگری کیست؟