دوشنبه، 15 خرداد، 1402 | Monday 5th of June 2023
۲۲:۱۹
ورزشی - کد خبر : 1193
چهارشنبه، ۱۳ آذر، ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰

میزان جوایز پرداختی به ورزشکاران معلول با ورزشکاران سالم برابر است

مسعود سلطانی فر در پایان صحبت های خود اظهار داشت : افتخار افرینی یک ورزشکار جانباز یا معلول بسیار تاثیرگذار تر از یک فرد سالم در جامعه است

میزان جوایز پرداختی به ورزشکاران معلول با ورزشکاران سالم برابر است


وزیر ورزش و جوانان در دیدار با ورزشکاران معلول اعلام کرد میزان پرداخت جوایز مدال آوران رشته های مختلف ورزشی برای افراد معلول و سالم برابر است و حدود دو سوم جوایز پرداختی در سال گذشته به مدال آوران پارالمپیکی بوده است.

 


مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان، صبح امروز با ورزشکاران معلول کشور دیدار و ضمن تبریک روز جهانی معلولان افزود : امیدواریم بتوانیم امکانات لازم را برای حضور ورزشکاران معلول در جامعه فراهم کنیم و این امر با اجرای دقیق قانون حمایت از معلولان میسر خواهد بود. در هفته گذشته و در جلسه ی هیئت دولت دوبار موضوع مناسب سازی محیط های ورزشی و عمومی ، اشتغال ، تحصیل و فعالیت های ورزشی معلولین مطرح شد، همه ی اعضا بر بهینه سازی هرچه بیشتر در این موضوع اتفاق نظر داشتند.


سلطانی فر با تاکید بر توانایی و محدودیت نداشتن معلولین ورزشکار با افراد سالم عنوان کرد : در هشت دوره از بازی های پارالمپیک ورزشکاران ایرانی موفق به کسب 266 مدال شدند که این مسئله در تاریخ ورزش کشور بی نظیر است. در مسابقات پاراآسیایی جاکارتا در سال 2018 ورزشکاران ما 132 مدال کسب کردند و با یک پله صعود در رده سوم قرار گرفتند، ما به افتخار آفرینی و درخشش ورزشکاران خود در پارالمپیک 2020 توکیو بسیار امیدواریم. من در بیش از 120 سفر استانی که در 3 سال اخیر داشتم همواره به مدیران ورزش استان ها تاکید می کردم که به بهبود شرایط معلولان اهمین دهند، هیچ محدودیتی برای استفاده ی جانبازان و معلولین از امکانات ورزشی وجود ندارد و نباید هزینه ای دریافت شود.

 


وی افزود : با تاکید مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری تمام مسئولان مربوطه موظف هستند تا هیچ محدودیتی برای بهبود شرایط خدمت رسانی به معلولین وجانبازان قائل نشوند. حدود 7 و نیم میلیون نفر از جمعیت ایران معلولین هستند و باید شرایط لازم برای تحصیل ف اشتغال و ورزش آنها ایجاد شود، بنده به معاونت وزارت ورزش هم تاکید داشتم تا تمام اختیارات قانونی خود را در جهت حل مشکلات معلولین به کار گیرد.
مسعود سلطانی فر در پایان صحبت های خود اظهار داشت : افتخار افرینی یک ورزشکار جانباز یا معلول بسیار تاثیرگذار تر از یک فرد سالم در جامعه است، چراکه قهرمانی یک فرد معلول نشانگر عزم و اراده ی اوست و این موضوع انگیزه ی مضاعفی را بین جوانان و نوجوانان کشور ایجاد می کند تا برای ایران افتخار آفرینی کنند.
 

ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز دوشنبه، 15 خرداد، 1402
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!