وزیر ورزش و جوانان در دیدار با ورزشکاران معلول اعلام کرد میزان پرداخت جوایز مدال آوران رشته های مختلف ورزشی برای افراد معلول و سالم برابر است و حدود دو سوم جوایز پرداختی در سال گذشته به مدال آوران پارالمپیکی بوده است.

مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان، صبح امروز با ورزشکاران معلول کشور دیدار و ضمن تبریک روز جهانی معلولان افزود : امیدواریم بتوانیم امکانات لازم را برای حضور ورزشکاران معلول در جامعه فراهم کنیم و این امر با اجرای دقیق قانون حمایت از معلولان میسر خواهد بود. در هفته گذشته و در جلسه ی هیئت دولت دوبار موضوع مناسب سازی محیط های ورزشی و عمومی ، اشتغال ، تحصیل و فعالیت های ورزشی معلولین مطرح شد، همه ی اعضا بر بهینه سازی هرچه بیشتر در این موضوع اتفاق نظر داشتند.
سلطانی فر با تاکید بر توانایی و محدودیت نداشتن معلولین ورزشکار با افراد سالم عنوان کرد : در هشت دوره از بازی های پارالمپیک ورزشکاران ایرانی موفق به کسب 266 مدال شدند که این مسئله در تاریخ ورزش کشور بی نظیر است. در مسابقات پاراآسیایی جاکارتا در سال 2018 ورزشکاران ما 132 مدال کسب کردند و با یک پله صعود در رده سوم قرار گرفتند، ما به افتخار آفرینی و درخشش ورزشکاران خود در پارالمپیک 2020 توکیو بسیار امیدواریم. من در بیش از 120 سفر استانی که در 3 سال اخیر داشتم همواره به مدیران ورزش استان ها تاکید می کردم که به بهبود شرایط معلولان اهمین دهند، هیچ محدودیتی برای استفاده ی جانبازان و معلولین از امکانات ورزشی وجود ندارد و نباید هزینه ای دریافت شود.

وی افزود : با تاکید مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری تمام مسئولان مربوطه موظف هستند تا هیچ محدودیتی برای بهبود شرایط خدمت رسانی به معلولین وجانبازان قائل نشوند. حدود 7 و نیم میلیون نفر از جمعیت ایران معلولین هستند و باید شرایط لازم برای تحصیل ف اشتغال و ورزش آنها ایجاد شود، بنده به معاونت وزارت ورزش هم تاکید داشتم تا تمام اختیارات قانونی خود را در جهت حل مشکلات معلولین به کار گیرد.
مسعود سلطانی فر در پایان صحبت های خود اظهار داشت : افتخار افرینی یک ورزشکار جانباز یا معلول بسیار تاثیرگذار تر از یک فرد سالم در جامعه است، چراکه قهرمانی یک فرد معلول نشانگر عزم و اراده ی اوست و این موضوع انگیزه ی مضاعفی را بین جوانان و نوجوانان کشور ایجاد می کند تا برای ایران افتخار آفرینی کنند.