به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ایران زمین، شیوع ویروس کووید ۱۹ تبعات بسیاری در پی داشت. بسیاری از افراد در اثر آلوده شدن به این ویروس یا جان خود را از دست دادند یا صدمات جبرانناپذیری به جسمشان وارد شد.
از سوی دیگر در سراسر دنیا موج بیکاری به راه افتاد و بسیاری نیز شغل خود را از دست دادند. همچنین، دوران خانه نشینی و فاصلهگذاری فیزیکی خود موجب افزایش خشونتهای خانوادگی شد و همه این مسائل بیش از گذشته روح و روان انسان را دستخوش بیماری کرد و بسیاری دیگر نیز نگران از آینده و سرانجام بشریت هستند.
این نگرانیها در سطوح مختلف خود را نشان میدهد. برخی در حد بیمارگونه از ابتلا به این بیماری هراس دارند و برخی دیگر چندان اهمیتی به رعایت اصول بهداشتی نمیدهند.
بر اساس اطلاعات به دست آمده، مردان بیش از زنان در برابر کووید ۱۹ آسیبپذیر هستند و افراد سالخورده بیش از جوانترها در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.
اکنون محققان دانشگاه جورجیا دریافتند، مردان سالخورده در مقایسه با زنان هم سن و سال خود و زنان و مردان جوانتر، کمتر نگران ابتلا به این بیماری هستند و در نتیجه خطر آلوده شدن آنها به ویروس کرونا بیش از سایرین است.
به طور کلی، نگرانی با افزایش سن کاهش مییابد و در بین مردان کمتر از زنان است. محققان به منظور ارزیابی اثرات این تفاوت در میزان نگرانی از یک پرسشنامه آنلاین در رابطه با کووید ۱۹ استفاده کردند.
در این تحقیقات مشخص شد مردان سالمند در مقایسه با سایر افرادی که در این مطالعه شرکت داشتند، کمتر از سایرین در رابطه با ابتلا به کووید ۱۹ نگران هستند و در واکنش به شیوع این بیماری، تغییرات رفتاری کمتری دارند. احتمال استفاده از ماسک یا خرید مواد غذایی اضافی در بین این افراد کمتر است. به اعتقاد محققان راهکار این مشکل، تشدید نگرانی این افراد نیست، بلکه باید به آنها کمک شود تا خطرات موجود را به درستی درک کنند.
نتایج این مطالعه در نشریه Gerontology منتشر شده است.