به تازگی کلاهبرداران در فضای مجازی با استفاده از لوگو و برند بانک ها و موسسات مالی معتبر به دنبال کسب اطلاعات افراد از طریق خود کاربران هستند. یکی از راه های اصلی این ترفند استفاده از روش های تبلیغاتی است و شبکه های اجتماعی به ویژه اینستاگرام این بستر را فراهم آورده است.
سارقان به وسیله اینفلوئنسرهای اینستاگرام ( اینفلوئنسرها کاربرانی هستند که فالوئرهای زیادی دارند) لینک ها را معرفی می کنند که صفحات فیشینگی هستند و میتوانند اطلاعات بانکی را سرقت و حساب شما را خالی کنند.
در این نوع کلاهبرداری، سارقان با راهاندازی سایتهای جعلی که شبیه به سایتهای اصلی است، به ربودن اطلاعات افراد، اغلب برای سوءاستفادههای مالی اقدام میکنند.
این نوع کلاهبرداری که فیشینگ نام دارد ممکن است از سوی افراد آشنا و دوستان ارسال شود، لینکهای فیشینگ ممکن است به صورت پیغام یا تبلیغ در شبکه های اجتماعی، سایت ها و فضای وب، برنامههای پیغام فوری اجناس یا فروش ویژه برای کاربران ارسال شود.
بنابراین کاربران همواره باید آدرس این درگاهها را با دقت بررسی کنند.
اما از روش های جلوگیری از این سرقت این است که هر ایمیلی را باز نکرده و روی هر لینکی کلیک نکنیم، آدرس سایتها را دقیق چک کنیم. سیستم عامل و مرورگرمان را همیشه بهروز رسانی کنیم و از آنتیویروس اصلی و معتبراستفاده کنیم.