دروازبان ملی پوش تیم پرسپولیس که زمزمه هایی مبنی بر جدایی اش در تابستان به گوش می رسید بالاخره لژیونر شد، بیرانوند با قراردادی 3 ساله به طور رسمی به تیم بلژیکی پیوست.

علیرضا بیرانوند هفته گذشته از باشگاه خنک بلژیک پیشنهاد رسمی دریافت کرد و این باشگاه حاضر بود مبلغ 700 هزار دلاری فسخ قرارداد بیرانوند را به پرسپولیس پرداخت کند، خنک حتی بلیط هواپیما برای پرواز جمعه ساعت 2 بامداد برای بیرانوند و ایجنت ایرانی ارسال کرد.
پنجشنبه هفته گذشته نیز باشگاه آنتورپ بلژیک نامه رسمی خود برای جذب بیرانوند را به باشگاه پرسپولیس فرستاد، دروازبان پرسپولیس در آستانه جدایی قرار داشت اما از او خواسته شد تا بازگشت انصاریفرد از مالزی منتظر بماند.
درنهایت طی جلسه ای که بین بیرانوند و انصاریفرد برگزار شد تصمیم بر این گرفته شد که بیرانوند در پایان فصل از پرسپولیس جدا شود. بدین ترتیب علیرضا بیرانوند با قراردادی سه ساله در پایان فصل به تیم آنتورپ بلژیک خواهد پیوست.
طبق توافقی که بین باشگاه پرسپولیس و آنتورپ بلژیک صورت گرفته است قرار بر این شد تا باشگاه بلژیکی مبلغ 350 هزار دلار در دو قسط تا دو ماه آینده به حسابی که پرسپولیس معرفی کرده واریز کند.
مابقی مبلغ حق فسخ در پایان فصل و انتقال قطعی بیرانوند به پرسپولیس داده خواهد شد، علیرضا بیرانوند هم در ماه های آتی راهی بلژیک می شود تا در تست های پزشکی آنتورپ شرکت کند.
گفتنی است این توافق درحالی صورت گرفت که احتمال جدایی بیرانوند در نیم فصل بسیار زیاد بود اما او به گفته خودش تا پایان فصل ماند تا دینش را به هواداران و یحیی گلمحمدی ادا کند.

باشگاه آنتورپ بلژیک در رده سوم لیگ 16 تیمی بلژیک قرار دارد و قرار است به زودی "مارک ویلموتس" را به عنوان سرمربی جدید خود معرفی کند. ویلموتس که به تازگی از تیم ملی ایران جدا شده در پیامی به بیرانوند اعلام کرد که"به زودی در بلژیک دیدار خواهیم کرد".