استارت آپ رژیم صهیونیستی با ارسال انبوهی از مطالب غیرواقعی افراد را شست و شوی مغزی می دهد، فیس بوک این استارت آپ را در پلتفرم خود ممنوع کرده است.

به نقل از دیلی میل ، استارت آپ صهیونیستی با نام "اسپینر" در پلتفرم فیس بوک ممنوع شده است، علت این کار نگرانی از شست و شوی مغزی کاربران از طریق تلاش این استارت آپ برای انتشار مطالب جعلی عنوان شده است. این استارت آپ مدعی است که می تواند با منتشر کردن مداوم مطالب گمراه کننده با پوشش محتوای تولیدی غیر مغرضانه به طور ناخواسته روی طرز تفکر فرد تاثیر بگذارد. شبکه های اجتماعی چون فیس بوک و اینستاگرام با این امر مخالفت کرده و اجازه فعالیت در پلتفرم های خود را به مدیر استارت آپ صهیونیستی نداده اند. حتی با این وجود هم یکی از بنیان گذاران استارت آپ اسپینر عنوان کرد این گروه کماکان به فعالیت های خود ادامه می دهند.
اسپنیر یک وب سایت می باشد که به کاربران اجازه می دهد با خرید چند مقاله اقدام به شست و شوی مغزی دیگران کنند.
برای نمونه در این وب سایت مقالات مختلفی وجود دارد تا افراد را به انجام کارهایی از قبیل وادار کردن والدین به خرید حیوان خانگی، ترک سیگار ، وادار کردن به خواستگاری یا پیروی از خواسته های همسر ترغیب کنند، البته برخی از این برنامه های اسپینر غیر اخلاقی هستند.
موکلین فیس بوک با ارسال نامه ای به مدیران استارت آپ از عملکرد آنها شکایت کردند، در بخشی از این نامه آمده که: ظاهرا شرکت اسپینر با استفاده از حساب های کاربری و صفحات غیرواقعی فیس بوک کاربران را مورد هدف انبوهی از تبلیغات قرار داده است. این اقدامات با قوانین فیس بوک مغایرت دارد و فیس بوک از شما می خواهد هرچه سریعتر آن را متوقف کنید. این شکایت درحالی مطرح شده که اسپینر حدود یکسال است در فیس بوک فعالیت دارد.