شرکت اپل تولید آزمایشی آیفون SE2 که همان آیفون 9 است را شروع کرده و این دستگاه در ماه مارس رونمایی خواهد شد، آیفون SE2 درواقع جانشین آیفون SE خواهد بود که در سال 2016 به بازار عرضه شد. پیش بینی ها از قیمت این دستگاه مبلغی در حدود 399 دلار است که شرکت برای آن در نظر گرفته است.

طبق نظر کارشناسان تولید انبوه این دستگاه از اواسط ماه جاری یعنی فوریه شروع می شود، همچنین شنیده ها حاکی از آن است که این دستگاه به جای آیفون SE با نام آیفون 9 شناخته خواهد شد.
آیفون 9 برای عرضه در بازارهای کشورهای نوظهور در اقتصاد به مانند هند در نظر گرفته شده است و از این رو قیمت ان نسبت به دیگر نسخه های آیفون ارزان تر خواهد بود. آیفون 9 مجهز به پردازشگر A13 همراه با 3 گیگابایت حافظه RAM، لمس سه بعدی و قابلیت های لمسی دیگر می باشد، به علاوه اینکه آیفون 9 دارای نمایشگر 4.7 اینچی با طراحی شبیه به آیفون 8 ساخته شده است.
هرچند احتمال اینکه لبه های باریکی روی دستگاه دیده شود وجود دارد، همچنین بریدگی های روی نمایشگر وجود خواهد داشت. نکته مهم این است که دوربین نسخه جدید در مقایسه با نسل قبلی خود ارتقا یافته است، کارشناسان در این زمینه معتقدند که عرضه آیفون 9 به افزایش فروش در کل محصولات آیفون در سال 2020 منجر خواهد شد و فروش این شرکت از مرز 200 میلیون دستگاه فراتر می رود.