يكشنبه، 9 مهر، 1402 | Sunday 1st of October 2023
۱۳:۳۸
سیاست - کد خبر : 3008
چهارشنبه، ۰۶ فروردين، ۱۳۹۹ - ۹:۰۰

سخت‌گیری‌ها برای مقابله با کرونا بیشتر می‌شود

رئیس جمهور با اشاره به تدوین طرح فاصله‌گذاری اجتماعی برای سختگیری‌های بیشتر در زمینه سفرها، گفت: این ابلاغ ممکن است سختگیرانه باشد و برای سفرها مشکلات و محدودیت‌هایی را ایجاد خواهد کرد و از سفرهای موج بعدی ممانعت کند، اما این تصمیمات سخت برای حفاظت از جان مردم است.

سخت‌گیری‌ها برای مقابله با کرونا بیشتر می‌شود

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ایران زمین، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه صبح امروز (چهارشنبه) هیأت دولت، ضمن اشاره به اینکه همزمان باید با ویروس کرونا مبارزه کرد و هم باید مواد مورد نیاز مردم را فراهم کرد،گفت: ما در روزهای گذشته مجبور شدیم بخش زیادی از فعالیت اقتصادی را در بخش بزرگی از کشور تعطیل کنیم و دلیل آن هم اهمیت سلامت مردم برایمان است.

روحانی ضمن بیان این مطلب که از ۲ میلیون و چهارصد و پنجاه هزار کارمند دولت، بخش اعظم سر کار نیستند و اشاره به اینکه کارکنان بخش بهداشت و درمان که با تمام وجود در حال کار و فعالیت هستند، افزود: ما گفتیم یک سوم کارمندان بصورت گردشی سرکار بیایدند که این کار هم به خوبی دارد انجام می‌شود.

روحانی با بیان  اهمیت حضور تعدادی از کارکنان دولت، عنوان کرد: این حضور برای آن است که ناچار هستیم آب، برق و انرژی و مواد غذایی را تامین کنیم و محصولات کشاورزی را به بازار برسانیم.

همچنین در مورد تولیدات مواد شوینده که مصرفشان در این ایام به طور چشمگیری افزایش یافته است بیان داشت:  همه کارخانجاتی که مواد خوراکی و مواد شوینده لازم را تولید می‌کنند باید بتوانند به شکل حداکثری به فعالیت خودشان  ادامه بدهند برای اینکه نیازهای مردم تامین شود.

شرایط مناسب برای تهیه مایحتاج ضروری

روحانی ضمن بیان این مهم که در حال حاضر برای پیشگیری از شیوع بیشتر کووید_19 مردم باید مراعات کنند و در خانه بمانند، گفت:  باید توجه کنیم که هم نیاز داریم به اینکه بخش اعظم مردم در خانه بمانند و هم یک اقلیت کوچکی برای تامین نیازمندی‌های ضروری مردم کنار فعالیت‌های اقتصادی و کارگاه‌های تولیدی خودشان باشند.

روحانی ضمن اشاره به این مسئله که مواد ضروری مورد نیاز مردم در فروشگاه‌ها مهیا است افزود: امروز مردم برای تامین نیازمندی‌های ضروری‌شان در یک شرایط نسبتاً مناسبی قرار دارند. آن چیزی که ضرورت زندگی‌شان است در فروشگاه‌ها است و در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

او با قدردانی از تمام کسانی که درعرصه حمل و نقل فعالیت دارند، بیان داشت: آنچه برای دارو و درمان مردم و برای مواد شوینده ضرورت دارد که ما از خارج تامین کنیم بدون استثنا ارز آن تامین می‌شود علیرغم اینکه ما مشکلات داریم و آنجایی که لازم است هواپیمای ما می‌رود و مواد لازم یا تجهیزات لازم پزشکی را وارد کشور می‌کند، ما از همه اینها باید تشکر و سپاسگزاری کنیم به خاطر کار عظیم و بزرگی که دارد انجام می‌گیرد.

روحانی با تاکید بر روند خوب غربالگری افراد مبتلا، در مورد مراجعه افراد به بخش‌های درمانی عنوان کرد: :در زمینه درمان و مراجعه مردم به پزشکان و کار غربالگری هم یک کار خوبی در کشور انجام گرفته و امروز تقریبا شناسایی می‌کنیم که چه کسانی به مراقبت بیشتر نیازمند هستند و یا لازم است که حتما باید در خانه بمانند ، چه کسانی باید به بیمارستان مراجعه کنند و چه کسانی باید در بخش‌ مراقبت‌های ویژه باشند.

همچنین حسن روحانی با اشاره به افرادی که بهبودی کامل یافته‌اند، گفت: به حمد الله تا امروز کمبود تخت، پرستار و پزشک نداریم و در حال حاضر ۶۰ درصد تخت بیمارستانی ما در مشهد خالی است و ۳۰ درصد از تخت‌های بخش ویژه هم جای خالی دارد.

او ضمن اشاره به این مطلب که دستورالعمل اولیه دولت مبنی بر دریافت کمک از سایر کشورها و امداد رسانی به آنان بوده و با با تشکر از وزارت امور خارجه، گفت: وزارت امور خارجه طرح نه به تحریم را راه انداخته است و تلاش بر این است که پول‌های بلوکه شده ما آزاد شود. از آن طرف هم وزارت خارجه یک تلاش بسیار خوبی شروع کرده برای حرکت افکار عمومی و نه گفتن به تحریم، الان در شورای امنیت سازمان ملل هم این بحث مطرح است که یک مصوبه‌ای به تصویب برسد که در شرایط کرونا همه تحریم‌ها کنار زده شود و در این زمینه فعال هستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه همه مقامات از مردم درخواست کردند در این ایام مردم به سفر نروند، تصریح کرد: دیروز آماری که استاندار خراسان رضوی به من  داد نشان می‌دهد مردم همراهی کرده اند و استاندار خراسان رضوی گزارش داد که ۷۸ درصد سفرها در این استان کاهش پیدا کرده است. این به معنای همکاری خوب در کشور است.

اتخاذ تصمیمات سخت برای حفاظت از جان مردم 

روحانی ادامه داد: دیروز در ستاد ملی مبارزه با کرونا بحث مفصلی شد که سختگیری‌ها باید بیشتر شود و طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را وزارت بهداشت آورده بود تا سختگیری‌های بیشتری در بعضی جاها اعمال شود، چون این طرح نیاز به بحث‌های تخصصی و دقت بیشتر داشت این امر به کمیته امنیتی اجتماعی که وزیر کشور مسئول آن است محول شد. طرحی آماده شده و تدوینش تا ظهر طول می‌کشد.

وی ادامه داد: بهر حال این طرح تصویب و ابلاغ خواهد شد و  این ابلاغ ممکن است سختگیرانه باشد، برای سفرها مشکلات و محدودیت‌هایی را ایجاد خواهد کرد و از مردم بخواهد که سریعتر به موطنشان برگردند و سفرهای موج بعدی ممانعت کند. این تصمیمات سخت برای حفاظت از جان آنها است و ممکن است همه پارک‌ها بسته شود، سیزده‌به‌در مثل سال‌های قبل نباشد، اما چاره‌ای بجز این نداریم.

وی با تاکید بر اینکه سلامت مردم برای ما مهم است، اظهار داشت: ما باید موج دیگر کرونا را مدیریت کنیم و تا شنبه ۱۶ فروردین این طرح سختگیرانه باید اجرا شود. 

هشدار به مردم برای آمادگی سختگیری‌های بیشتر

رئیس جمهور با اشاره به کمک دولت به صورت بسته‌های معیشتی، بیان داشت: مصوبات دیگری هم در زمینه کمک اقتصادی خواهیم داشت. هر توانی داشته باشیم استفاده خواهد شد. هر طرحی نیاز به کمک و مشارکت مردم دارد.

روحانی بیان کرد: در مورد مالیات، چک، بیمه کارگران برای کارفرماها که می‌توانند مهلت دهیم. اینها همه مصوباتی بوده که تصمیم گرفتیم و ابلاغ کردیم. مصوبات دیگری هم خواهیم داشت. فردا هم جلسه ویژه همین بخش اقتصادی در این زمینه است. هر توانی داشته باشیم از توان دولت و امکان کشور استفاده خواهد شد برای اینکه مردم در فشار کمتری باشند.

وی بیان داشت: این چند روز در بخش‌هایی از کشور بارندگی داشتیم و این بارندگی‌ها شدید بود و منجر به سیلاب‌ها شد، اینجا باید تشکر کنم از همه آنهایی که به امداد شتافتند برای این مردم عزیز، استاندارها ، فرماندارها و ستاد بحران همه پای کار هستند، وزارتخانه‌های مربوطه پای کار هستند که آب و برق مورد نیاز مردم تامین شود.

روحانی افزود: برای اینکه پل‌ها بتواند زودتر مرمت شود و مردم عبور و مرور خود را انجام دهند، کار خوبی انجام گرفته، در ۳ استان گرفتاری‌مان بیشتر است. سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان. ان‌شاء الله این تلاش‌ها هم انجام می‌گیرد برای اینکه تسریع شود در کاهش خسارت‌های مردم اقداماتی در نظر گرفته شود، اعتباراتی که مورد نیاز است همه را مصوب خواهیم کرد و در اختیار قرار می‌دهیم و ان‌شاء الله این خسارت‌ها را ترمیم می کنیم. مردم عزیز ما هم در این زمینه به کمک استان‌هایی بشتابند که این روزها سختی‌های زیادی دارند و تحت فشار هستند.

ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار سیاست
پربیننده‌ترین اخبار سیاست
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز يكشنبه، 9 مهر، 1402
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!