به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری ایران زمین، معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از راهاندازی سامانه خودارزیابی الکترونیکی ویروس کرونا خبر داد.
علائم ابتلا به کووید_19، سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار بههم شباهت دارد و در هر سه مشترک هستند. به همین سبب در پی شیوع ویروس کووید_19 بسیاری از هموطنان با مشاهده اولین علائم ابتلا به کرونا، دچار شک و تردید میشوند که آیا مبتلا به کرونا شدهاند یا یک سرماخوردگی ساده است.
ازآنجاکه مراکز بهداشتی مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا، بسیار پر ازدهام است و نیز امکان انتقال این بیماری به مراجعان نیز وجود دارد، لذا بهتر است افراد تا از آلوده شدن خود به ویروس کرونا مطمئن نشدهاند، به این مراکز مراجعه نکنند.
سازمان بهداشت با مشارکت سایر نهادهها، به همین منظور و نیز کاستن فشار روحی و روانی که در این شرایط بر جامعه تحمیل شده است، امکاناتی تدارک دیده که به افراد بدون خارج شدن از منزل خدماترسانیهای لازن انجام گیرد؛ ازجمله تخصیص شماره 4030 که اختصاصاً پاسخگوی سئوالات پیرامون ویروس کووید_19 است.
از دیگر تمهیدات ایت سازمان راهاندازی سامانهای است که افراد از طریق ورود به آن میتوانند دریابند که تا چه اندازه در معرض ریسک ابتلا به کرونا هستند.
«علیرضا رئیسی»، معاون وزیر بهداشت در این باره توضیح داد: در این سامانه پس از ورود و پاسخ به پرسشهای موجود، چنانچه فردی مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا شناسایی شود، پیگیری مراقبتی از طریق واحدهای بهداشتی و درمانی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای وی انجام خواهد شد.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: هموطنان پس از ورود به سامانه به نشانی salamat.gov.ir و تکمیل پرسشنامه مربوطه و ورود شماره تلفن همراه، پیامکی در مورد وضع سلامتی خود دریافت خواهند کرد.
رئیسی با بیان این مطلب که در مورد افرادی که مشکوک به این بیماری باشند، پیامک ارسالی راهنمایی لازم را ارائه خواهد کرد، اظهار داشت: از همه هموطنان تقاضا می شود با مراجعه به این سامانه در این غربالگری الکترونیکی شرکت کنند.
مجموع ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور تاکنون به دو هزار و ۹۲۲ نفر و فوت ناشی از آن نیز به ۹۲ نفر رسیده است. همچنین تاکنون ۵۵۲ نفر از مجموع مبتلایان بهبود یافتهاند.