پنجشنبه، 10 فروردين، 1402 | Thursday 30th of March 2023
۱۴:۵۴
سیاست - کد خبر : 3880
يكشنبه، ۲۱ ارديبهشت، ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۰

در موج دوم کرونا افراد بیشتری آلوده می‌شوند

نایب‌رییس کمیسیون امنیت ملی:‌ در موج دوم کرونا افراد بیشتری آلوده می‌شوند.

در موج دوم کرونا افراد بیشتری آلوده می‌شوند

محمدجواد جمالی نوبندگانی،‌ نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران،‌ ضمن انتقاد از جدی گرفته نشدن کرونا از سوی مردم گفت در موج دوم این بیماری افراد بیشتری آلوده خواهند شد.

جمالی روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا گفت: «سخت‌گیری‌ها در کشور ایران به مراتب کمتر از دیگر کشورها بوده،‌ بنابراین این مهم سبب شد مردم به موضوع کرونا عادت کنند.»

او ضمن انتقاد از جدی نگرفتن این بیماری از سوی برخی مردم اضافه کرد: «تداوم این روند باعث می‌شود در موج دوم افراد بیشتری آلوده و درگیر کرونا شوند.»

این نماینده مجلس به شکل‌گیری تجمع‌های مردم در شیراز و استان فارس بدون رعایت فاصله و عدم استفاده از ماسک در وسایل نقلیه عمومی اشاره کرد و افزود: «بی‌شک باید با این افراد به دلیل این‌که در شیوع کرونا نقش مستقیمی دارند برخورد شود.»

جمالی در ارتباط با ارائه آمار از سوی مسئولان گفت: «معتقدم دلیل ندارد که مسئولان در ارائه گزارش‌های بیماری ویروس کرونا آمارهای غیرواقعی را ارائه کنند.»

ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار سیاست
پربیننده‌ترین اخبار سیاست
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز پنجشنبه، 10 فروردين، 1402
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!