در رقابت های دومیدانی قهرمانی جهان که به میزبانی دوحه قطر در حال برگزاری است امروز در زشته دو 100 متر پیگیری شد، حسن تفتیان یکی از نمایندگان ایران در این مسابقات است.

تفتیان امروز و در گروه پنج این رشته به مصاف دوندگانی از برزیل، نیجریه، ژاپن،آفریقای جنوبی، آمریکا و ایتالیا رفت، او با ثبت رکورد 10/24 ثانیه به عنوان نفر پنجم گروه خود رسید و از صعود به نیمه نهایی بازماند. در این گروه اولیویرا از برزیل با 10/11 ثانیه اول شد و رودگرس از آمریکا با 10/14 و تورتو از ایتالیا با 10/20 دوم و سوم شدند.
از دوندگان نامدار این مسابقات، یوهان بلیک جامائیکایی و جاستین گاتلین آمریکایی هستند که شانس اول قهرمانی به شمار می آیند. هرچند رکورد دور اول مسابقات به نام کریستین کلمن از آمریکا با زمان 9/98 صدم ثانیه ثبت شد. البته حسن تفتیان پیش از این سهمیه المپیک 2020 را کسب کرده بود.

دیگر نماینده ایران در این رقابت ها مهدی پیرجهان است که در رشته دوی 400 متر با مانع به مصاف حریفان می رود، از نکات مهم مسابقه حسن تفتیان حضور صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک به همراه مجید کیهانی رئیس فدراسیون دو و میدانی در ورزشگاه بود.
گفتنی است احسان حدادی ورزشکار رشته پرتاب دیسک کشورمان هم در این رقابت ها حضور دارد، حدادی از روز شنبه و از ساعت 16:15 دقیقه به وقت محلی مسابقات خود را آغاز خواهد کرد.