يكشنبه، 9 مهر، 1402 | Sunday 1st of October 2023
۱۳:۲۵
يكشنبه، ۱۲ شهريور، ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰

بهترین گوشی های موبایل بازار ایران شهریور ماه ۱۴۰۲

در مقاله‌ی پیش‌ رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربه‌ی کاربر، بهترین گوشی‌های بازار ایران را در بازه‌های قیمتی مختلف معرفی می‌کنیم.

بهترین گوشی های موبایل بازار ایران شهریور ماه ۱۴۰۲
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ایران زمین ، با‌‌ توجه‌‌‌‌ به افزایش بی‌سابقه و افسارگسیخته‌ی قیمت گوشی‌ در چند سال گذشته در بازار ایران، این دستگاه مهم که بخش بزرگی از زندگی ما محسوب می‌شود، به کالایی لوکس تبدیل شده است؛ پس هنگام خرید گوشی جدید، باید بیش از گذشته وسواس به‌ خرج بدهیم و مدلی را انتخاب کنیم که بیشترین امکانات و بهترین تجربه را با قیمت مدنظر ارائه می‌دهد.
 
در مقاله‌ی پیش‌ رو، می‌خواهیم بهترین گوشی‌های هوشمند را در بازه‌های قیمتی مختلف معرفی کنیم تا بتوانید بر‌‌‌اساس بودجه‌ی مدنظرتان، بهترین گوشی ممکن را بخرید؛ از بهترین گوشی‌های ۳ میلیون تومانی (گوشی‌های اقتصادی) تا بهترین گوشی‌های بالای ۷۰ میلیون تومان (گوشی‌های پرچم‌دار).
 
توجه کنید همه‌ی قیمت‌های نوشته‌شده براساس کمترین قیمت بازار برای مدل رجیسترشده است.
 
بهترین گوشی تا ۳ میلیون تومان / موتو E13 موتورولا
با کمترین بودجه‌ی ممکن می‌توان گوشی «موتو E13» ساخت موتورولا را خریداری کرد که در بین سایر مدل‌های هم‌قیمت، با بهره‌مندی از تراشه Tiger T606 ساخت شرکت Unisoc بیشترین قدرت پردازشی را دارد و تا ۴۰ درصد عملکرد بهتری نسبت به سایر تراشه‌های پایین‌رده رایج از خود نشان می‌دهد. نمایشگر IPS ۶٫۵ اینچی HD، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی و باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی از مشخصات کلیدی این گوشی محسوب می‌شوند. این گوشی به‌صورت پیش‌فرض با نسخه سبک‌شده اندروید ۱۳ (اندروید گو) به‌ بازار عرضه می‌شود.
 
گفتنی است با حدود ۳ میلیون تومان می‌توان نسخه‌ی دو گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی گوشی اقتصادی موتورولا را خرید. البته می‌توان از طریق جایگاه اختصاصی کارت حافظه‌ی میکرو SD، فضای ذخیره‌سازی را ارتقا داد.
 
بهترین گوشی تا ۴ میلیون تومان / پوکو C40 شیائومی
در بازه قیمتی سه تا چهار میلیون تومان، گوشی‌هایی از نوکیا، سامسونگ و شیائومی در دسترس قرار دارند و در این بین می‌توان گوشی «پوکو C40» شیائومی را به‌عنوان گزینه‌ی برتر این محدوده قیمتی انتخاب کرد. این گوشی اقتصادی از تراشه JLQ JR510 بهره می‌برد و نمایشگر ۶٫۷۱ اینچی IPS آن وضوح تصویر HD را ارائه می‌دهد. یک باتری پرظرفیت ۶,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با قابلیت شارژ ۱۸ واتی، انرژی موردنیاز این گوشی را تأمین می‌کند و برای ثبت تصاویر نیز حسگری ۱۳ مگاپیکسلی در این گوشی استفاده شده است. وجود حسگر اثر انگشت در پشت را نیز باید به امکانات Poco C40 افزود.
 
انتخاب جایگزین: گلکسی A04e سامسونگ
«گلکسی A04e» درحال‌حاضر ارزان‌ترین گوشی‌ سامسونگ بازار به‌شمار می‌رود و برای خرید نسخه‌ی ۳ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی آن باید ۳٫۵ میلیون تومان هزینه کنید. این گوشی با وجود رابط کاربری One UI Core 4.1 مبتنی‌بر اندروید ۱۲ از جهت به‌روزبودن و دریافت تعداد بیشتر آپدیت‌های نرم‌افزاری و با تراشه Helio P35 مدیاتک اندکی از جهت سرعت پردازشی نسبت به پوکو C40 برتری دارد. اما خریداران این گوشی باید قید مواردی چون عمر باتری طولانی‌تر، شارژ سریع‌تر، حسگر اثر انگشت و حافظه UFS را بزنند.
 
از دیگر مشخصات این گوشی می‌توان به نمایشگر ۶٫۵ اینچی PLS LCD با وضوح HD، دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی و باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی اشاره کرد.
 
بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان / ردمی 10C شیائومی
تا ۵ میلیون تومان، «ردمی 10C» قدرتمندترین گوشی موجود و از گزینه‌های با ارزش خرید بسیار بالا، حتی نسبت به جانشین خود یعنی ردمی 12C است که امکانات خوبی را نسبت‌ به قیمتش در اختیار کاربران قرار می‌دهد. دقیقاً چیزی که وقتی نام شیائومی را می‌شنویم،‌ از آن انتظار داریم.
 
نمایشگر اندازه‌ای بزرگ و ۶٫۷۱ اینچی دارد و محتوا را با وضوح HD به‌نمایش می‌گذارد. اما حرف اصلی این دستگاه، تراشه‌ی ۶ نانومتری Snapdragon 680 است که تا بیش‌ از دو برابر عملکرد بهتری را درمقایسه‌با محصولات هم‌قیمت از خود به‌ نمایش می‌گذارد. گوشی این مجهز به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و حسگر اثر انگشت است و باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی آن امکان شارژ با آداپتور ۱۸ واتی را دارد.
 
بهترین گوشی تا ۵٫۵ میلیون تومان / گلکسی A14 سامسونگ
«گلکسی A14 سامسونگ» که از گوشی‌های تازه‌وارد بازار است، به‌صورت پیش‌فرض با اندروید ۱۳ و رابط کاربری One UI 5 به‌بازار عرضه می‌شود و اگر دنبال به‌روزترین گوشی ممکن تا این بازه قیمتی می‌گردید، گلکسی A14 می‌تواند انتخاب خوبی باشد. از بخش نرم‌افزار که فاصله بگیریم، این گوشی از تراشه Helio G80 مدیاتک بهره می‌برد که نسبت به Exynos 850 نسل قبلی به‌طور محسوسی سریع‌تر است.
 
از سایر مشخصات این گوشی می‌توان به نمایشگر ۶٫۶ اینچی PLS LCD با وضوح +FHD، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۵ مگاپیکسلی و باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی اشاره کرد. متأسفانه حذف آداپتور به پایین‌رده‌های سامسونگ نیز سرایت کرده و گلکسی A14 فاقد آداپتور درون جعبه است.
 
انتخاب جایگزین: ریلمی Narzo 50
گوشی «ریلمی نارزو ۵۰»، یکی از قدرتمند‌ترین گوشی‌های زیر ۶ میلیون تومان بازار محسوب می‌شود که البته اندکی قدیمی بوده و از نظر نرم‌افزاری عقب‌تر از گوشی‌های جدید سامسونگ و حتی شیائومی قرار می‌گیرد.
 
با وجود این، گوشی ارزان‌قیمت ریلمی از تراشه هلیو G96 مدیاتک بهره می‌برد که عملکرد درخشانی را از خود به‌جای گذاشته و از رقبا بهتر عمل می‌کند و ضمناً ارزان‌ترین گوشی بازار است که از صفحه‌نمایش IPS LCD با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح FHD بهره می‌برد. این دو ویژگی به‌عنوان مهم‌ترین فاکتورهای خرید گوشی، در توجیه ارزش خرید بالای آن دخیل هستند.
 
دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعت با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۳ وات دیگر ویژگی‌های Narzo 50 را شکل می‌دهند؛ البته این دستگاه اقتصادی با اندروید ۱۱ به دست مشتری می‌رسد و احتمالاً آخرین به‌روزرسانی آن اندروید ۱۳ باشد. مدل چهار گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی گوشی ریلمی در حدود ۵٫۵ میلیون تومان قیمت دارد.
 
بهترین گوشی تا ۶ میلیون تومان / پوکو M5 شیائومی
تا ۶ میلیون تومان می‌توان «پوکو M5 شیائومی» را انتخاب کرد که با تراشه‌ی بسیار توانمند Helio G99 مدیاتک، برتری فاحشی نسبت‌ به مدل‌های معرفی‌شده تا به اینجا و حتی گران‌تر پیدا می‌کند. تفاوت بزرگ دیگر این گوشی در صفحه‌نمایش ۹۰ هرتزی FHD آن است. خوشبختانه این گوشی تقریباً از نمونه‌های جدید محسوب شده و با اندروید ۱۲ به بازار عرضه می‌شود. دوربین اصلی آن ۵۰ مگاپیکسل و ظرفیت باتری آن ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعت است.
 
بهترین گوشی تا ۷ میلیون تومان / پوکو M5s شیائومی
«پوکو M5s» برادر دوقلوی ردمی نوت ۱۰ اس محسوب می‌شود. زیرا این گوشی از هر نظر مشخصات یکسانی با ردمی نوت ۱۰ اس به‌نمایش می‌گذارد، بااین‌حال به‌دلایلی نامعلوم، اختلاف قیمتی سه میلیونی با مدل مذکور دارد و همین امر باعث شده تا این گوشی ارزش خرید بالایی در بین سایر گوشی‌های هم قیمت پیدا کند.
 
تراشه‌ی Helio G95، صفحه‌نمایش ۶٫۴۳ اینچی AMOLED با وضوح FHD، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی و همچنین وجود اسپیکرهای استریو، پوکو M5s را به‌یک گزینه‌ی ایدئال در بازه ۷ تا ۸ میلیون تومان تبدیل می‌کنند. این گوشی ۱۷۸ گرمی تقریباً گوشی سبک‌وزنی محسوب می‌شود و باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی آن نیز می‌تواند با استفاده از آداپتور ۳۳ واتی درون جعبه، ظرف نیم‌ساعت حدود ۶۴ درصد شارژ شود.
 
بهترین گوشی تا ۷٫۵ میلیون تومان / ردمی نوت 10 پرو شیائومی
«ردمی نوت 10 پرو شیائومی» که یکی از محبوب‌ترین میان‌رده‌های بازار محسوب می‌شود، محصول سال ۲۰۲۱ شیائومی است با داشتن تراشه‌ی قدرتمند Snapdragon 732G، نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل و باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعت با شارژر ۳۳ وات، بدنه‌ای شیشه‌ای و اسپیکرهای استریو که کمتر گوشی میان‌رده‌ای در بازار می‌توان یافت که همه‌ی این ویژگی‌ها را همزمان در خود داشته باشد، یکی از پرامکانات‌ترین گوشی‌های میان‌رده است و همچنان از ارزنده‌ترین گزینه‌های موجود برای خرید به‌شمار می‌رود و نسخه‌ی ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی آن‌ را می‌توان با پرداخت ۷٫۵ میلیون تومان خریداری کرد. البته مدل ۲۵۶ گیگابایت نوت 10 پرو از حدود ۱۰ میلیون تومان تا یازده میلیون تومان فروخته می‌شود که هم‌قیمت ردمی نوت 12 پرو 4G شیائومی به‌شمار می‌رود.
 
یکی دیگر از نقاط قوت این گوشی که تقریباً در هیچ مدل جدیدتری بعد از آن دیده نمی‌شود، دوربین تله‌فوتو ماکرو ۵ مگاپیکسلی آن با امکان فوکوس دستی و خودکار است که می‌تواند تصاویر ماکرو بسیار باکیفیت و پرجزئیاتی را به‌ ثبت برساند. این گوشی به‌صورت پیش‌فرض از اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 12.5 بهره می‌برد که درحال‌حاضر امکان ارتقا به اندروید ۱۳ و MIUI 14 وجود دارد اما متأسفانه آپدیت‌های این گوشی فوق‌العاده ارزشمند به احتمال زیاد به همین‌جا ختم خواهد شد.
 
انتخاب جایگزین: ردمی نوت 12 شیائومی 4G
سرانجام گوشی‌های خانواده ردمی نوت ۱۲ نیز وارد بازار شده‌اند و اگر به‌دنبال گوشی به‌روزتری باشید نسخه‌ی 4G ردمی نوت ۱۲ می‌تواند انتخاب خوبی باشد. البته در نظر داشته باشید، بدون در نظر گرفتن زمان عرضه گوشی به‌بازار و آپدیت‌های نرم‌افزاری، این گوشی و حتی نسخه‌ی Pro آن هرگز نمی‌تواند به‌خوبی ردمی نوت ۱۰ پرو ظاهر شود. نسخه‌ی 5G ردمی نوت ۱۲ با تراشه‌ی Snapdragon 4 Gen 1 به‌مراتب از نسخه‌ی 4G آن از نظر قدرت پردازشی بهتر است اما درحال‌حاضر پیداکردن این مدل در بازار شاید کار آسانی نباشد.
 
«ردمی نوت 12 4G» از زبان طراحی کاملاً تخت و مسطح پیروی می‌کند و برای پردازش‌های محاسباتی و گرافیکی از پردازنده‌ی Snapdragon 685 استفاده می‌کند. این گوشی به‌صورت پیش‌فرض با اندروید ۱۳ و MIUI 14 به‌فروش می‌رسد. از دیگر مشخصات این گوشی می‌توان به صفحه‌نمایش ۶٫۶۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی OLED، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با توان شارژ ۳۳ وات اشاره کرد.
 
بهترین گوشی تا ۸ میلیون تومان / گلکسی A24 سامسونگ
«گلکسی A24» یکی دیگر از میا‌ن‌رده‌های جدید‌الورود بازار ایران به شمار می‌رود که البته پیشرفت‌های خوبی نیز نسبت‌ به نسل قبل خود داشته است. این گوشی از تراشه Helio G99 بهره می‌برد و برخلاف نسل پیشینش این‌بار از یک نمایشگر ۹۰ هرتزی OLED با وضوح FHD استفاده می‌کند و طراحی نزدیکی به پرچمداران این شرکت دارد. دوربین ۵۰ مگاپیکسلی همچنان از لرزشگر اپتیکال برخوردار بوده و باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی این گوشی قابلیت شارژ سریع ۲۵ واتی دارد که البته آداپتور آن باید جدا خریداری شود.
 
یکی دیگر از نکات هیجان‌انگیز در رابطه با این گوشی، امکان دریافت چهار نسخه‌ی بعدی اندروید است که این مدت پشتیبانی نرم‌افزاری در بین گوشی‌های اندرویدی اقتصادی بی‌سابقه و با توجه به قیمت گوشی بسیار وسوسه‌کننده به نظر می‌رسد؛ درحالی‌که گلکسی A24 به‌صورت پیش‌فرض به آخرین نسخه‌ی پایدار اندروید یعنی اندروید ۱۳ مجهز شده است.
 
بهترین گوشی تا ۹ میلیون تومان / گلکسی M33 سامسونگ
«گلکسی M33 سامسونگ» از انتخاب‌های با ارزش خرید بالا در بازه قیمتی ۸ میلیون تومان محسوب می‌شود، چرا که از همان تراشه اگزینوس ۱۲۸۰ به‌کاررفته در گلکسی A53 استفاده می‌کند و از این نظر با اختلاف زیادی گوشی‌های هم‌قیمت خود را کنار می‌زند. نمایشگر ۶٫۶ اینچی TFT LCD با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و دقت ۱۰۸۰×۲۴۰۸ پیکسل، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و رابط کاربری One UI 4.1 برپایه‌ی اندروید ۱۲ از سایر ویژگی‌های این گوشی محسوب می‌شوند.
 
انتخاب جایگزین: موتو G72 موتورولا
«موتو G72 موتورولا» از همان تراشه‌ی توانمند Helio G99 بهره می‌برد که در حد و اندازه‌های اسنپدراگون 732G ظاهر می‌شود. سایر مشخصات این گوشی بسیار جذاب به‌نظر می‌رسند از جمله صفحه‌نمایش OLED با نرخ‌ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح FHD، دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی، باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپری با توانایی شارژ ۳۳ وات و اسپیکرهای استریو. گوشی‌های جدید موتورولا معمولاً به سبکی و خوش‌دستی مشهورند و این مدل نیز با وزن ۱۶۶ گرم از سبک‌ترین گوشی‌ها به‌شمار می‌رود. افزون‌بر این اجرای پیش‌فرض نسخه ۱۲ اندروید با ظاهری نزدیک به‌گوشی‌های پیکسل می‌تواند تجربه خوبی از اندروید خالص را برای علاقه‌مندان رقم بزند.
 
بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون تومان / پوکو X4 Pro 5G شیائومی
«پوکو X4 پرو» درواقع به‌نوعی همان نسخه 5G ردمی نوت ۱۱ پرو در ردای سری پوکو است. تقریبا می‌توان گفت هیچ تفاوتی بین این گوشی و ردمی نوت ۱۱ پرو 5G وجود ندارد. در هرصورت این گوشی و مدل همتایش که البته اندکی گران‌تر بوده و از ۱۰ میلیون تومان فراتر می‌رود، از تراشه کارآمد Snapdragon 695 بهره می‌برند.
 
بدنه شیشه‌ای، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، نمایشگر ۶/۶۷ اینچ سوپر AMOLED با وضوح FHD و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و شارژ سریع ۶۷ وات از جمله مشخصات کلیدی این گوشی محسوب می‌شوند که ارزش خرید آن را بالا می‌برند.
 
همچنین شیائومی با طراحی تخت لبه‌های گوشی سعی کرده تا حس‌وحال بهتری به کاربر القا کند و با‌‌توجه‌‌به این رده‌ی قیمتی، در ساخت این گوشی از مواد اولیه‌ی خوبی هم استفاده کرده است.
 
بهترین گوشی تا ۱۱ میلیون تومان / گلکسی A33 سامسونگ 5G
تا ۱۱ میلیون تومان کمتر گوشی مناسبی در حد و اندازه‌های سامسونگ «گلکسی A33» می‌توان یافت که در عین قدرتمند بودن، از برخی اشتراکات با گوشی‌های پرچمدار نیز بهره‌مند باشد؛ از جمله استاندارد IP67 و لرزشگیر اپتیکال تصویر در دوربین اصلی که از جمله ویژگی‌های مشترک با گلکسی A53 و جانشین‌های آن‌ها نیز به شمار می‌شود. نمایشگر ۶٫۴ اینچ OLED با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و وضوح FHD، دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی از امکانات این کهکشانی است.
 
بهترین گوشی تا ۱۲ میلیون تومان / ردمی نوت 12 پرو شیائومی
«ردمی نوت ۱۲ پرو شیائومی» به‌نوعی همتای چینی و رقیب مستقیم گلکسی A34 محسوب می‌شود چراکه از مشخصات کم‌وبیش یکسان با گوشی مذکور بهره می‌برد؛ از جمله تراشه Dimensity 1080. البته این گوشی با بدنه‌ای شیشه‌ای و فریم فلت، از نظر طراحی و کیفیت ساخت، بیشتر از گلکسی A34 جلب توجه می‌کند و در این زمینه شاید بتوان آن‌ را رقیب گلکسی A54 درنظر گرفت. این گوشی که مدت زمان زیادی از حضور آن در بازار نمی‌گذرد، یک نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED با وضوح FHD و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز دارد و با اندروید ۱۲ روانه بازار شده است.
 
دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی ردمی نوت ۱۲ پرو لرزشگیر اپتیکال را نیز در خود دارد و خوشبختانه جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون را همچنان می‌توان مشاهده کرد. باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی این گوشی با کمک آداپتور ۶۷ واتی درون جعبه می‌تواند ظرف مدت ۴۵ دقیقه به طور کامل شارژ شود.
 
بهترین گوشی تا ۱۳ میلیون تومان / گلکسی A34 سامسونگ
«گلکسی A34» میان‌رده‌ی تازه‌وارد سامسونگ به‌ بازار کشور است که تقریباً می‌توان گفت یکی از بهترین و ارزنده‌ترین گوشی‌های موجود در این بازه‌ی قیمتی به حساب می‌آید و خوشبختانه با گذشت چندماه این گوشی به ثبات قیمتی موردانتظار رسیده است. درحال‌حاضر این گوشی با برچسب قیمتی حدود ۱۲ میلیون تومانی، خرید و فروش می‌شود. عملکرد این گوشی در مقایسه با نسل قبل با تراشه Dimensity 1080 اندکی بهبود یافته است اما تقریباً به‌جز طراحی، در بخش‌های دیگر از جمله دوربین شاهد تغییرات چشمگیری نیستیم.
 
نمایشگر ۶٫۴ اینچ سوپر AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح FHD، دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی از امکانات این کهکشانی است. این گوشی در امکاناتی مانند اندروید ۱۳ با پوسته‌ی One UI 5.1، بهره‌مندی از استاندارد IP67 و لرزشگیر اپتیکال تصویر در دوربین اصلی با گلکسی A54 سامسونگ یکسان است که بیشتر نشان‌دهنده‌ی ارزش خرید مدل ارزان‌تر، یعنی A34 است.
 
بهترین گوشی تا ۱۴ میلیون تومان / پوکو F4 شیائومی
«پوکو F4 شیائومی» مانند نسل گذشته با داشتن تراشه‌ی پرچمدار Snapdragon 870 قدرت پردازشی خوبی را دراختیار کاربران قرار می‌دهد و همچنین با اضافه‌شدن لرزش‌گیر اپتیکال تصویر (OIS) به ساختار لنز و به‌کارگیری سنسوری به‌روزتر و با رزولوشن بیشتر (۶۴ مگاپیکسل) در دوربین اصلی برای عکاسی نیز مناسب‌تر شده است. نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ ۱۲۰ هرتز OLED با پشتیبانی از +HDR10 و دالبی ویژن و وضوح FHD، اندروید ۱۲ با پوسته‌ی MIUI 13 برای پوکو، باتری ۴٬۵۰۰ میلی‌آمپرساعت و شارژر ۶۷ وات از دیگر ویژگی‌های گوشی قدرتمند پوکو محسوب می‌شوند.
 
بهترین گوشی تا ۱۵ میلیون تومان / گلکسی A54 سامسونگ
مدتی از حضور گل سرسبد میان‌رده‌های امسال سامسونگ یعنی «گلکسی A54» در بازار کشور می‌گذرد. این گوشی در برابر برادرش یعنی A34 بهبودهای بیشتری را نسبت به‌ نسل قبل خود تجربه می‌کند و شاید مهم‌ترین آن‌ را بتوان ارتقای چشمگیر کیفیت ساخت و استفاده از بدنه شیشه‌ای به‌حساب آورد. این گوشی از تراشه Exynos 1380 استفاده می‌کند و اندازه نمایشگر نیز ۰٫۱ اینچ کوچک‌تر شده است.
 
از دیگر مشخصات این گوشی می‌توان به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، صفحه‌نمایش ۱۲۰ هرتزی OLED و باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی اشاره کرد. اگر اهل بازی باشید و قدرت تراشه برایتان در اولویت قرار دارد، توصیه نمی‌کنیم که به‌جز شیائومی 12X یا موتو Edge 20 Pro به‌سراغ گزینه‌ی دیگری بروید چراکه این گوشی‌ها با اختلاف ۶۰ درصدی گلکسی A54 را کاملاً به‌ حاشیه می‌رانند.
 
حتی پیشنهاد می‌کنیم که با اندکی افزایش بودجه به‌ گزینه‌هایی با جدیدترین تراشه‌های پرچمدار فکر کنید. اما اگر عِرق خاصی به گوشی‌های سامسونگ دارید یا وجود ویژگی‌هایی چون مقاومت در برابر آب (استاندارد IP67)، به‌روزتر بودن و پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌تر (با امکان دریافت اندروید ۱۷) برای شما در اولویت قرار دارد، می‌توانید به سراغ این گوشی بروید.
 
انتخاب جایگزین: شیائومی 12X 
«شیائومی 12X» اگرچه حدود دو سال از تاریخ عرضه‌اش گذشته، اما همچنان با توجه‌ به ویژگی‌هایی که دارد، ارزش خرید بالایی خواهد داشت؛ البته این ارزش خرید بیشتر در زمینه‌ی سخت‌افزار و کیفیت ساخت گوشی است و از نظر نرم‌افزاری و دریافت به‌روزرسانی در وضعیت خیلی خوبی قرار نمی‌گیرد.
 
تراشه قدیمی اما قدرتمند Snapdragon 870، نمایشگر ۶٫۲۸ اینچ ۱۲۰ هرتز AMOLED، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسل مجهز به OIS و فوکوس خودکار با تشخیص فاز و باتری ۴٬۵۰۰ میلی‌آمپرساعت با پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ وات ویژگی‌های گوشی بالارده شیائومی را تشکیل می‌دهند.
 
12X بسیار خوش‌دست، سبک، خوش‌ساخت و زیبا است و می‌تواند انتخاب خوبی برای طرفداران گوشی‌های کامپکت باشد. این گوشی شیائومی که با اندروید ۱۱ عرضه شده و اندروید ۱۳ را نیز دریافت کرده است، اما نباید انتظار پشتیبانی بلند‌مدتی را برای آن داشته باشید.
 
بهترین گوشی تا ۱۶ میلیون تومان / موتو Edge 20 پرو موتورولا
تنها گوشی ارزشمند برای خرید در حدود ۱۶ میلیون تومان، پرچمدار کهنه‌کار موتورولا یعنی «موتو اج ۲۰ پرو» است. این گوشی از تراشه قدرتمند Snapdragon 870 برای امور پردازشی و گرافیکی بهره می‌برد. صفحه‌نمایش OLED این گوشی نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی دارد. این در حالی است که بسیاری از گوشی‌های پرچمدار همان نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز را ارائه می‌دهند. دوربین اصلی آن ۱۰۸ مگاپیکسلی بوده و توانایی ضبط ویدیوهای 8K با نرخ ۲۴ فریم‌برثانیه را نیز دارد و از دوربین تله‌فوتوی ۸ مگاپیکسلی با بزرگ‌نمایی پنج برابری برای ثبت باکیفیت‌تر تصاویر پرتره بهره می‌برد. باتری ۴,۵۰۰ میلی آمپر ساعتی این گوشی از شارژ ۳۰ واتی پشتیبانی می‌کند. 
 
بهترین گوشی تا ۱۷ میلیون تومان / پوکو F5 شیائومی
«پوکو F5 شیائومی» درحال حاضر جدیدترین عضو بالارده خانواده پوکو در بازار کشور محسوب می‌شود. این گوشی از تراشه فوق‌العاده قدرتمند Snapdragon 7+ Gen 2 بهره می‌برد که عملکرد گرافیکی تقریباً یکسانی با تراشه پرچمدار Snapdragon 8 Gen 1 به‌نمایش می‌گذارد. این گوشی طراحی جذاب و صفحه‌نمایشی باکیفیت با حاشیه‌های بسیار اندک دارد. طراحی تخت فریم این گوشی، فارغ‌از جنبه زیبایی، به‌بهتر قرار گرفتن گوشی در دست کمک کرده است.
 
صفحه‌نمایش پوکو، ۶٫۶۷ اینچ از نوع OLED و ۱۲۰ هرتزی بوده و توانایی نمایش ۶۸ میلیارد رنگ را دارد. البته این گوشی در بخش دوربین چندان تعریفی ندارد و از یک حسگر ۶۴ مگاپیکسلی برای دوربین واید خود بهره می‌برد. باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی پوکو F5 با شارژر ۶۷ واتی درون جعبه ظرفت مدت ۴۵ دقیقه به‌طور کامل شارژ می‌شود.
 
بهترین گوشی تا ۱۸ میلیون تومان / گلکسی S21 FE سامسونگ
نسل پیشین «گلکسی S21 FE» یکی از محبوب‌ترین دستگاه‌های اندرویدی بازار کشور به‌حساب می‌آید؛ به‌همین‌‌دلیل، کره‌ای‌ها در نسل جدید بدون ایجاد تغییری در دوربین‌ها، تراشه را به Exynos 2100 و پوشش صفحه‌نمایش را به گوریلا گلس ویکتوس و ظاهر دستگاه را به چیزی شبیه به گلکسی S21 ارتقا داده‌اند؛ اما در دیگر مشخصات، مانند باتری و جنس بدنه بدون تغییر مانده‌اند. بدنه‌ی مقاوم مجهز به گواهی IP68 و پشتیبانی از شارژ بی‌سیم هم از امکانات محبوب S21 FE محسوب می‌شوند.
 
انتخاب جایگزین: پوکو F4 GT شیائومی
در این محدوده قیمتی می‌توان یکی از قوی‌ترین گوشی‌های شیائومی یعنی «پوکو F4 GT» با تراشه Snapdragon 8 Gen 1 را خریداری کرد. این گوشی از صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی OLED بهره می‌برد و به اسپیکر استریوی چهار کاناله تیون‌ شده توسط JBL مجهز شده است. پوکو F4 GT توسط یک باتری ۴,۷۰۰ میلی‌آمپرساعتی تغذیه می‌شود که با شارژر ۱۲۰ واتی درون جعبه می‌توان ظرف ۱۷ دقیقه کاملا باتری را شارژ کرد. این گوشی با بدنه‌ای آلومینیومی و پنل پشتی شیشه‌ای از یک دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر استفاده می‌کند. درحال حاضر نسخه ۱۲۸ | ۸ گیگابایت این گوشی با قیمت حدود ۱۸٫۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.
 
بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون تومان / شیائومی 12
پرچمدار سال گذشته شیائومی یعنی «شیائومی 12» با ویژگی‌های خوبی که دارد همچنان از ارزش خرید بالایی برخوردار است. اگر به دنبال یک گوشی قدرتمند و با کیفیت ساخت بالا در ابعاد کوچک‌تر از گوشی‌های بزرگ‌جثه‌ای که بازار را قبضه کرده‌اند می‌گردید، شیائومی ۱۲ با ابعاد ۶٫۲۸ اینچ می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. این گوشی به تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 1 مجهز شده است. از ویژگی‌های شیائومی 12 می‌توان به صفحه‌نمایش ۱۲۰ هرتزی AMOLED با امکان نمایش ۶۸ میلیارد رنگ، بدنه‌ی فلزی-شیشه‌ای، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و باتری با ظرفیت ۴,۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت با پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ واتی و بی‌سیم ۵۰ وات اشاره کرد.
 
بهترین گوشی تا ۲۳ میلیون تومان / موتورولا اج 30 فیوژن
بهترین گوشی تا ۲۳ میلیون تومان، موتورولا اج 30 فیوژن است که از هر نظر حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. همچنین این گوشی برخلاف گوشی‌های سامسونگ و اپل به‌همراه شارژر سریع داخل جعبه عرضه می‌شود.
 
نمایشگر ۶٫۵۵ اینچ ۱۴۴ هرتزی P-OLED با وضوح فول اچ‌دی پلاس، تراشه توان‌مند و قدرت‌مند +Snapdragon 888، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسل مجهز به فوکوس خودکار چندمحوره با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر و باتری ۴٬۴۰۰ میلی‌آمپرساعت به‌همراه شارژر ۶۸ وات از ویژگی‌های گوشی بالارده موتورلا محسوب می‌شوند.
 
اج ۳۰ فیوژن از متریال خوبی ساخته شده و علاوه‌بر داشتن کیفیت ساخت بالا و بدنه شیشه‌ای-فلزی، بسیار خوش‌دست است و وزن کمی نیز دارد. می‌توان با مبلغی کمتر از ۲۳ میلیون تومان نسخه‌ی مجهز به ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی این گوشی موتورلا را خرید.
 
بهترین گوشی تا ۲۵ میلیون تومان / پوکو F5 پرو شیائومی
اگر تا ۲۵ میلیون تومان به‌دنبال یک گوشی جدید و به‌روز در قد و قواره یک پرچمدار ۲۰۲۳ می‌گردید، پیشنهاد ما به‌ شما، «پوکو F5 پرو» شیائومی است. این گوشی توانمند از تراشه Snapdragon 8+ Gen 1 برای پردازش‌های محاسباتی و گرافیکی استفاده می‌کند و از یک صفحه‌نمایش ۶٫۶۷ اینچی با وضوح ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، نرخ نمونه‌برداری لمسی ۴۸۰ هرتز و پشتیبانی از دالبی ویژن و نمایش ۶۸ میلیارد رنگ بهره می‌برد. بدنه‌ این گوشی از جنس شیشه است و یک باتری ۵۱۶۰ میلی‌آمپرساعتی انرژی موردنیاز این گوشی را تامین می‌کند که قابلیت شارژ بی‌سیم با توان فوق‌العاده بالای ۳۰ وات را نیز دارد!
 
تنها نقطه ضعف این گوشی را می‌توان مجموعه‌ی دوربین آن برشمرد که از یک مجموعه مشابه با نسخه‌ی عادی پوکو F5 بهره می‌برد که آن‌ هم نیز تعریف چندانی ندارد. دوربین واید این گوشی ۶۴ مگاپیکسلی است.
 
انتخاب جایگزین: پیکسل 6 گوگل
اگر به‌دنبال یک گوشی با سخت‌افزار خوب و دوربین بسیار باکیفیت می‌گردید، نسخه‌ی پایه‌ی پرچمدار سال گذشته گوگل «پیکسل 6» با بهره‌مندی از دو دوربین ۵۰ و ۱۲ مگاپیکسل واید و اولتراواید با عملکرد درخشان، تراشه‌ی تنسور گوگل، طراحی جذاب و بدنه‌ی شیشه‌ای-فلزی، اندروید ۱۲ با پشتیبانی بلندمدت و منظم نرم‌افزاری، نمایشگر ۶٫۳ اینچ +FHD با پنل OLED و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و باتری ۴٬۶۱۴ میلی‌آمپرساعت با پشتیبانی از شارژ سریع ۳۰ وات و بی‌سیم ۲۱ وات ارزش خرید نسبتاً خوبی در بازه‌ی قیمتی ۲۳ تا ۲۵ میلیون تومان خواهد داشت.
 
بهترین گوشی تا ۳۲ میلیون تومان / شیائومی 12 پرو
«شیائومی 12 پرو» با‌‌‌ توجه‌‌‌‌‌‌ به‌‌ امکانات بسیار خوب از ارزش خرید بسیار زیادی برخوردار است. ازجمله‌ی این امکانات و قابلیت‌ها می‌توان به نمایشگر ۶٫۷۳ اینچ LTPO OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پویا و دقت ۳۲۰۰ × ۱۴۴۰ پیکسل، تراشه‌ی ۴ نانومتری Snapdragon 8 Gen 1، دوربین واید و اولتراواید و تله‌فوتو ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی و باتری ۴٬۶۰۰ میلی‌آمپرساعتی به‌همراه شارژر ۱۲۰ وات داخل جعبه اشاره کرد.
 
بهترین گوشی تا ۳۵ میلیون تومان / پیکسل 6 پرو گوگل
تا ۳۵ میلیون تومان می‌توان پرچمدار سال گذشته‌ی گوگل یعنی «پیکسل ۶ پرو» را نیز انتخاب کرد که از تراشه‌ی اختصاصی این شرکت «گوگل تنسور» بهره می‌برد و در بخش دوربین حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این گوشی علاوه‌بر دوربین واید ۵۰ مگاپیکسلی و التراواید ۱۲ مگاپیکسلی، یک دوربین تله‌فوتو ۴۸ مگاپیکسلی با بزرگ‌نمایی ۴ برابری نسبت‌ به دوربین واید دارد و با ترکیب اگوریتم‌های هوش مصنوعی گوگل در پردازش تصویر می‌تواند تصاویر باکیفیتی را ثبت کند.
 
این گوشی از یک نمایشگر ۶٫۷۱ اینچی LTPO OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پویا و دقت ۳۱۲۰ × ۱۴۴۰ پیکسل بهره می‌برد و یک باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی، انرژی موردنیاز آن‌ را تأمین می‌کند. اگر به‌تجربه گوشی‌های گوگل و به‌خصوص رابط کاربری اندروید خالص علاقه‌مندید، این گوشی را به‌شما توصیه می‌کنیم.
 
بهترین گوشی تا ۳۸ میلیون تومان / آیفون 13
اگر به‌دنبال خرید جدیدترین مدل‌ گوشی‌های اپل هستید و بودجه‌ای در محدوده ۳۵ تا ۳۸ میلیون تومان دارید، می‌توانید مدل پایه‌ی آیفون 13 را بخرید. این گوشی که از بهترین و به‌روزترین‌ گجت‌های اپل است، تنها چند تفاوت با دو برادر بزرگ‌تر و حرفه‌ای خود دارد که چشمگیرترینشان به ظاهر و دوربین‌های دو گوشی بازمی‌گردد.
 
آیفون ۱۳ با تراشه‌ی A15 بایونیک،‌ نمایشگر ۶٫۱ اینچ سوپر رتینا XDR OLED، حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۱۲۸ یا ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایتی، استاندارد ضدآب IP68، دوربین‌های بسیار کارآمد و کیفیت ساخت رضایت‌بخش، جزو بهترین انتخاب‌های هر کاربری خواهد بود.
 
گوشی هوشمند آیفون ۱۳ یک دوربین کمتر از دو مدل پرو دارد و نمایشگر آن نیز نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز را پشتیبانی نمی‌کند. نداشتن سنسور LiDAR و یک هسته‌ی پردازشی گرافیکی کمتر و باتری و نمایشگر کوچک‌تر، از دیگر اختلافات آیفون ۱۳ با دو برادر پرو خودش است.
 
انتخاب جایگزین: گلکسی اس 22 پلاس سامسونگ
طراحی مدرن و زیبا و امکانات به‌روز «گلکسی S22 پلاس سامسونگ»، توجه اکثر کاربرانی را که قصد دارند گوشی حداکثر ۳۸ میلیون تومانی بخرند، به خود جلب می‌کند. نمایشگر ۶٫۶ اینچ داینامیک AMOLED 2X با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پویا و وضوح +FHD، تراشه Snapdragon 8 Gen 1 یا Exynos 2200، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی در کنار دو دوربین ۱۲ و ۱۰ مگاپیکسلی اولتراواید و تله‌فوتو، اسپیکرهای استریو از امکانات مدل پایه پرچم‌داران ۲۰۲۲ سامسونگ است.
 
این گوشی خوش‌دست، جنس بدنه‌ی بسیار خوب، مقاوم و باکیفیتی دارد که سخت‌افزار به‌کار‌رفته در بطن S22 را ارزشمندتر می‌کند. پشتیبانی از شارژ بی‌سیم Qi و PMA و گواهی استاندارد IP68 و نرم‌افزار به‌روز با پشتیبانی نرم‌افزاری بسیار خوب و بلندمدت را هم باید به فهرست بلند‌بالای امکانات این گوشی ارزشمند اضافه کرد.
 
بهترین گوشی تا ۴۰ میلیون تومان / شیائومی 13
سرانجام پس‌از انتظاری طولانی، گوشی‌های «شیائومی ۱۳» وارد بازار کشور شده‌اند. مشخصات فنی نسخه پایه گوشی شیائومی و همچنین ظاهر به‌روز شده و جذاب آن، این گوشی‌ را به‌گزینه‌ای ایدئال برای خرید تا ۴۰ میلیون تومان تبدیل می‌کند. این گوشی از پردازنده Snapdragon 8 Gen 2 بهره می‌برد و نمایشگر آن ابعاد خوش‌دست و جمع‌وجور ۶٫۳۶ اینچی دارد.
 
صفحه‌نمایش از نوع OLED با وضوح FHD و ۱۲۰ هرتزی است. از دیگر مشخصات این گوشی می‌توان به حافظه ذخیره‌سازی از نوع پرسرعت UFS 4.0، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی و تله‌فوتوی ۱۰ مگاپیکسلی با امکان بزرگ‌نمایی اپتیکال ۳٬۲ برابری نسبت به دوربین واید، توانایی ضبط ویدیو با استانداردهای ۱۰ بیتی +HDR10 و LOG و وضوح 8K و باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی با قابلیت شارژ سیمی ۶۷ واتی و بی‌سیم ۵۰ واتی اشاره کرد.
 
بهترین گوشی تا ۴۵ میلیون تومان / گلکسی اس 22 اولترا سامسونگ
«گلکسی اس ۲۲ اولترا سامسونگ» با امکانات و قابلیت‌هایی که دارد، حتی می‌تواند سخت‌گیرترین کاربران را کاملاً راضی کند و نمونه‌ی کامل گوشی هوشمند اندرویدی است. نمایشگر بسیار روشن ۶٫۸ اینچی Dynamic AMOLED 2X با وضوح 1440p و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پویا، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، دو دوربین ۱۰ مگاپیکسلی تله‌فوتو با بزرگ‌نمایی‌های اپتیکال ۳ و ۱۰ برابری، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید، اسپیکرهای استریو کوک‌شده به‌وسیله‌ی AKG و باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۴۵ وات را ازجمله‌ قابلیت‌های اصلی S22 اولترا می‌توان به‌شمار آورد.
 
گفتنی است که در بازار ایران می‌توان هر دو نسخه‌ی مجهز به تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 1 و Exynos 2200 را با کمی تفاوت در عملکرد کلی و عملکرد دوربین‌ها و قیمت، خریداری کرد. 
 
انتخاب جایگزین: وان پلاس 11
آخرین پرچمدار وان پلاس با قیمتی در حدود ۴۵ میلیون تومان نیز در بازار قابل خرید است. «وان پلاس ۱۱» به جدیدترین تراشه پرچمدار کوالکام یعنی Snapdragon 8 Gen 2 مجهز شده است و طبق بررسی‌های زومیت، این گوشی پایدارترین عملکرد را در پردازش‌های طولانی مدت نسبت به گوشی‌هایی چون گلکسی S23 اولترا و آیفون ۱۴ پرومکس از خود نشان می‌دهد.
 
نمایشگر ۶٫۷ اینچی 1440p امولد این گوشی از نسل سوم فناوری LTPO بهره می‌برد که نرخ نوسازی را بسته شرایط مختلف بین یک تا ۱۲۰ هرتز تغییر می‌دهد. دوربین این گوشی مجموعه‌ای متشکل از سه دوربین واید، تله‌فوتو و اولترا واید با سنسورهای ۵۰، ۳۲ و ۴۸ مگاپیکسلی است و باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی آن از شارژ سریع با توان ۱۰۰ وات پشتیبانی می‌کند.
 
بهترین گوشی تا ۵۰ میلیون تومان
اگر به‌هردلیلی به محصولات شرکت‌هایی مانند شیائومی و سامسونگ علاقه‌ای ندارید، «پیکسل ۷ پرو گوگل» با ترکیب نرم‌افزار روان و خالص گوگل و نسل دوم تراشه‌ی اختصاصی تنسور G2 می‌تواند تجربه‌ای کاملا متفاوت و لذت‌بخشی را نصیبتان کند. پیکسل ۷ پرو برای ثبت تصاویر با نهایت کیفیت و وضوح با استفاده از دوربین‌های اصلی و تله‌فوتوی ۵۰ و ۴۸ مگاپیکسلی، از هسته‌ی اختصاصی برای پردازش‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی بهره می‌گیرد تا یکی از استثنایی‌ترین تجربه‌های عکاسی با گوشی هوشمند را برای کاربران رقم بزند.
 
گفتنی است پیکسل 7 و پیکسل 7 پرو در اول صف دریافت به‌روزرسانی‌های ماهانه‌ی امنیتی و سالانه‌ی سیستم‌عاملی هستند؛ پس خیالتان تا چند سال آینده از بابت داشتن گوشی هوشمندی -حداقل ازنظر نرم‌افزاری- به‌روز راحت خواهد بود. ازآنجاکه پیکسل 7 و پیکسل 7 پرو تشابهات زیادی از جمله تراشه به‌کاررفته در بطن این دو گوشی دارند
 
بهترین گوشی بالای ۵۰ میلیون تومان / آیفون 13 پرو مکس
اگر محدودیت مالی ندارید و دنبال خرید یکی از بهترین گوشی‌های هوشمند بازار هستید انتخاب‌های شما می‌تواند به یکی از دو گوشی آیفون ۱۳ پرو یا آیفون ۱۳ پرو مکس ختم شود. این دو گوشی علاوه‌بر ظاهر یکسان،‌ ویژگی‌های مشترک بسیاری نیز دارند؛ اما از تفاوت‌های دو مدل پرو آیفون ۱۳، ‌می‌توان به اندازه‌ی نمایشگر، وزن، ظرفیت باتری و صدالبته قیمت اشاره کرد.
 
توجه کنید که هر دو گوشی آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس از فناوری پروموشن در نمایشگر برای نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز تطبیق‌پذیر استفاده می‌کنند و برخلاف سال گذشته، دوربین‌هایی دقیقاً مشابه هم دارند؛ پس اگر گوشی پرچم‌دار با اندازه‌ی کوچک دوست دارید، می‌توانید با قیمتی مشابه سراغ ظرفیت بیشتر آیفون ۱۳ پرو بروید.
 
شیائومی 13 اولترا
«شیائومی ۱۳ اولترا» غول عکس‌برداری و بهترین گوشی شیائومی در بازار است. این کمرافون از یک سنسور یک اینچی برای ثبت تصاویر با دوربین اصلی ۵۰٫۳ مگاپیکسلی خود استفاده می‌کند. یک حسگر ۵۰ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر اولترا واید و دو حسگر ۵۰ مگاپیکسلی دیگر برای ثبت تصاویر تله‌فوتوی ۳٫۲ و ۵ برابری در این گوشی استفاده شده و در بخش عملکرد شاهد استفاده از پردازنده Snapdragon 8 Gen 2 هستیم و صفحه‌نمایش نیز ۶٫۷۳ اینچ از نوع LTPO3 AMOLED با وضوح ۳۲۰۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و نرخ نوسازی متغیر بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز است. همچنین روشنایی گوشی می‌تواند به عدد باورنکردنی و خیره‌کننده ۲۶۰۰ نیت برسد.
 
شیائومی ۱۳ اولترا تنها گوشی این شرکت با درگاه Type-C Gen 3.2 است. حافظه ذخیره‌سازی نیز از نوع UFS 4.0 بوده و باتری ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی آن می‌تواند با توان ۹۰ وات سیمی و ۵۰ وات بی‌سیم شارژ شود. شیائومی ۱۳ اولترا هم‌اکنون در بازار ایران در پک چین و رام گلوبال و با قیمت بالای ۶۰ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.
 
اکسپریا 1V سونی
در بین گوشی‌هایی با قیمت‌های بالای ۵۰ میلیون تومان نوبت به سونی می‌رسد تا لقب گران‌قیمت‌ترین گوشی بازار ایران را ازآن خود کند. سونی «اکسپریا 1V» یا همان مارک ۵ به‌علت عرضه محدود و برچسب قیمتی ۱۴۰۰ دلاری، با قیمت نزدیک به ۱۰۰ میلیون تومان در بازار ایران به‌فروش می‌رسد. این گوشی به‌واسطه داشتن پیشرفته‌ترین مکانیزم سیستم دوربین بین گوشی‌های هوشمند، تقریباً حرفه‌ای‌ ترین گزینه در این زمینه محسوب می‌شود. دوربین اصلی از یک سنسور ۴۸ مگاپیکسلی استفاده می‌کند، اما حرف اصلی این گوشی در زمینه لنز تله‌فوتو است که از زوم اپتیکال پیوسته ۳٫۵ تا ۵٫۲ برابری بهره می‌گیرد.
 
این گوشی از همان زبان طراحی سابق سونی پیرونی می‌کند، اما درعین حال طراحی کاملاً مدرن و به‌روزی دارد. در بخش سخت‌افزار به تراشه Snapdragon 8 Gen 2 تکیه دارد و صفحه‌نمایش ۶٫۵ اینچی آن از نسبت تصویر بسیار کشیده 21:9 پیروی کرده و وضوح 4K را ارائه می‌دهد؛ البته فقط در هنگام نمایش محتواهای خاص
 
 
بهترین گوشی بازار موبایل ایران
اگر قصد دارید یک‌راست سراغ خرید بهترین گوشی بازار موبایل بروید، گل سرسبد جدیدترین نسل از پرچمدارهای سامسونگ یعنی «گلکسی اس ۲۳ اولترا» در فروشگاه‌های کشور و با قیمت حدود ۵۰ میلیون تومان موجود است. اکنون نسخه‌ی اختصاصی تراشه Snapdragon 8 Gen 2 که پسوند For Galaxy را با خود یدک می‌کشد، به‌عنوان قلب تپنده گلکسی S23 اولترا وظیفه امور پردازشی CPU و GPUمحور این گوشی را به‌دست گرفته و دوربین اصلی S23 اولترا از یک حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر استفاده می‌کند که به‌لطف ارتقای تراشه، توانایی ضبط ویدیوهای 8K با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه و ضبط ویدیوهای 4K HDR در این گوشی فراهم شده است.
 
گلکسی اس ۲۳ اولترا از یک پنل Dynamic AMOLED 2X با وضوح 1440p و نرخ نوسازی متغیر بین یک تا ۱۲۰ هرتز بهره می‌برد که روشنایی آن در هنگام پخش محتوای HDR به ۲۰۰۰ نیت نیز می‌رسد. ضمناً به‌ لطف استاندارد جدید UFS 4.0 در این گوشی، سرعت نوشتن و خواندن ترکیبی حافظه ارتقای چشمگیری داشته است. باتری این گوشی ۵,۰۰۰ میلی‌آمپرساعت ظرفیت داشته و می‌تواند حداکثر با توان ۴۵ وات شارژ شود.
 
ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار ارتباطات و فناوری اطلاعات
پربیننده‌ترین اخبار ارتباطات و فناوری اطلاعات
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز يكشنبه، 9 مهر، 1402
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!