یکی از شایع ترین انواع آتریک ها، آرتریک پسوریاتیک می باشد و طبق نظر پزشکان در حدود 30 درصد از بیماران مبتلا به پسوریازیس به این عارضه هم مبتلا می شوند.

این عارضه نام هایی چون ، آرتریک پسوریاتیک، ورم مفاصل پسوریاتیک و یا آرتروپاتی پسوریاتیک دارد، التهاب مفاصل رابطه مستقیمی با بیماری های پوستی و ناخنی پسوریازیس دارد. در این عارضه ممکن است هر عضوی از بدن درگیر شود اما بیشتر انگشتان دست و مهره های کمر و گردن دچار می شوند، به طور معمول زنان و مردان در سنین 30 تا 50 سالگی به این بیماری مبتلا می شوند. اما برای کاهش درد مفاصل ناشی از آرتریک پسوریاتیک وجود دارد، اولین گام لرای مقابله با این عارضه تغییر رژیم غذایی است. به گفته پزشکان کاهش مقدار مصرف مواد قندی، لبنیات و گلوتن و برخی از چربی ها می تواند به تسکین علائم ناشی از ورم مفاصل کمک کند. استفاده منظم و زیاد از سبزیجات و میوه ها در رژیم غذایی به کاهش وزن کمک کرده و فشار کمتری به مفاصل وارد می شود.
مبتلایان به عارضه آرتریک پسوریاتیک باید برخی مواد غذایی را کنار بگذارند که از جمله آنها می توان به گوشت قرمز اشاره کرد، گوشت قرمز باعث ایجاد التهاب در بدن می گردد و حتی کارایی داروهای تجویز شده را هم بی اثر می کند. بدن بعضی از مبتلایان به این عارضه توانایی هضم شیر را ندارد و مصرف محصولات لبنی باعث التهاب و مشکلات گوارشی می شود. مصرف مواد قندی تصفیه شده در برخی خوراکی ها چون شکلات و نوشابه سطح التهاب مفاصل را افزایش می دهد، از دیگر مواد غذایی ممنوعه برای این بیماران می توان به سیب زمینی، گوجه فرنگی، یادمجان و فلفل اشاره کرد که علائم بیماری را تشدید می کنند.