سومین دوره از مراسم اهدای جایزه مصطفی در حضور آقای سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، عل اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ، مرندی رئیس فرهنگستان علوم و تعدادی از برگزیدگان جایزه مصطفی برگزار شد. در این مراسم 2 دانشمند از کشور ترکیه و سه دانشمند از جمهوری اسلامی ایران به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند.

در بخش علمی و تخصصی این مراسم ، جایزه مصطفی به دو دانشمند ایرانی و ترکیه ای به طور مشترک اهدا شد، پروفسور اوگور شاهین از کشور ترکیه و استاد ایمونولوژی در دانشگاه ماینتس آلمان که در زمینه توسعه و آزمایش بالینی واکسن های درکان سرطان برای هر فرد بیمار به صورت فردی فعالیت داشته اند.
و پروفسور علی خادم حسینی که متولد ایران و عضو انجمن شیمی آمریکا و استاد رادیولوژی و مهندسی شیمی زیستی در دانشگاه کالیفرنیا می باشند، به عنوان برگزیدگان بخش علمی و تخصصی اصلی این مراسم معرفی شدند.
در قسمت دانشمندان برگزیده مقیم کشورهای اسلامی هم سه دانشمند انتخاب شدند

پروفسور عمران اینان رئیس دانشگاه کوک از ترکیه و عضو انجمن فیزیک ایالات متحده آمریکا، پروفسور اینان صاحب مقاله درک اثر متقابل موج و ذره حالت در فضای نزدیک زمین و اتصال الکترو شیمیایی بین تخلیه رعد و برق اتمسفر بالا در حوضه فیزیک یونسفری و جوی می باشند.
در این بخش پروفسور حسین بهاروند استاد زیست شناسی و فناوری سلول های بنیادی در پزوهشگاه رویان و صاحب اثر درمان پارکینسون و AMD چشم با سلول های بنیادی هم حضور داشتند. دیگر دانشمند ایرانی برگزیده این مراسم ، پروفسور محمد عبدالاحد عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه تهران و متولد سال 1982 بودند. ایشان دارای اثر ترجمه رفتار سلول های سالم و سرطانی در بخش الکترونیک حوزه علم و فناوری نانو هستند.

نوبل جهان اسلام
جایزه مصطفی که به "نوبل جهان اسلام" هم معروف شده است هر دوسال یکبار به دانشمندان برگزیده در کشورهای اسلامی تعلق می گیرد، این جایزه در راستای تقدیر و تشکر از دانشمندان مطرح و زمینه سازی همکاری و توسعه علمی و فناوری درجهان از سال 1394 به دانشمندان و محققان نمونه در دنیای اسلام اعطا می گردد.
ویژگی مهم این جایزه اهمیت قائل شدن برای حوزه تحقیقات است و به یک نوآوری در دنیای فناوری که توسط افراد برجسته در این زمینه ایجاد می شود تعلق می گیرد.