تنش میان ایالات متحده آمریکا وجمهوری اسلامی ایران که با شهادت سردار سلیمانی تا حد نگران کننده ای شدت پیداکرده، به سوژه اول مطبوعات و رسانه ها تبدیل شده و هر لحظه خبرهای مختلفی در این مورد منتشر می شود.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ایرانزمین و به نقل از ANADOLU AJANSI وزارت دفاع آمریکا ( پنتاگون ) 6 فروند هواپیمای 52 B که توانایی حمل بمب هسته ای را دارد، به اقیانوس هند اعزام می کند. جزیره دیه گو گارسیا
واقع در اقیانوس هند به عنوان محل استقرار این بمب افکن ها تعیین شده است.
یک مقام مسئول آمریکایی در مصاحبه با تلویزیون CNN گفت: برای جلوگیری ازافزایش تنش میان ایالات متحده و ایران 6 فروند بمب افکن 52 B به جزیره دیه گو گارسیا اعزام می کنیم. این بمب افکن ها در حالت آماده باش برای انجام عملیات بر علیه ایران خواهند بود و هنوز دستوری صادر نشده است.
جزیره دیه گو گارسیا در جنوب شبه قاره هند در فاصله 4000 کیلومتری ایران واقع است.
دلیل انتخاب جزیره دیه گو گارسیا برای استقرار بمب افکن های غول پیکر52 B به جای یک پایگاه هوایی به برد موشک های ایران مربوط است. موشک شهاب2000 کیلومتر و موشک سومار 2500 کیلو متر برد دارند به این ترتیب جزیره دیه گو گارسیا که در تیر رس موشک های ایران نیست، محل مناسبی برای قرار گرفتن این هواپیما ها می تواند باشد.