يكشنبه، 7 خرداد، 1402 | Sunday 28th of May 2023
۰۱:۱۳
فناوری - کد خبر : 2833
يكشنبه، ۲۵ اسفند، ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰

اختراع جدید محققان ایرانی؛ استفاده از فضای ابری برای رادیولوژی بیماران

این سامانه می تواند برای تشخیص بیماری های مختلف از جمله کرونا مورد استفاده قرار گیرد

اختراع جدید محققان ایرانی؛ استفاده از فضای ابری برای رادیولوژی بیماران


محققان یک شرکت دانش بنیان ایرانی زیرساختی مبتنی بر فضای ابری ایجاد کردند که برای انجام امور تصویربرداری دفعات حضور بیمار را کاهش می دهد، این زیرساخت در شرایط کنونی برای پیشگیری از گسترش ویروس کرونا بسیار مناسب است. امیرحسین رسولی بنیان گذار این شرکت دانش بنیان که در حوضه انفورماتیک پزشکی فعال است در این زمینه گفت: دنیای فناوری اطلاعات و راهکارهای مبتنی بر آن تکنیک ها و مزایایی در اختیار ما قرار داده که با استفاده از آن می توانیم از فضای ابری برای بهره گیری حداقلی از منابع و بالا بردن سطح کیفیت درمان کشور استفاده کنیم. هرچند بسیاری از افراد آشنایی چندانی با فضای ابری ندارند اما می توان با استفاده از فضای ابری و بسترهای کامپیوتری امکانات ویژه ای در اختیار بیماران و پزشکان قرار داد.


رسولی در ادامه افزود: در گرفتن تصاویر پزشکی یکی از موضوعاتی که مطرح می شود حضور چندین باره بیمار در مرکز تصویربرداری و مطب پزشک است، در شرایط فعلی و شیوع کرونا این رفت و آمد ها باید به حداقل برسد پس وجود زیرساختی که باعث کاهش این رفت و آمدها شود ضروری است. شرکت ما موفق شده بر اساس استاندارد های جهانی ، زیرساخت ها، نرم افزار و سخت افزار را در اختیار مراکز تصویربرداری و بیمارستان ها قرار دهد، "آرشیومد" محصولی می باشد که به تازگی طراحی کردیم. اگر بیمارستان یا مرکز تصویربرداری بخواهد به این سیستم مجهز شود می تواند فقط با یکبار حضور بیمار، تمام اقدامات مربوط به تصویربرداری را انجام دهند و نتیجه تصویر را به پزشک و بیمار ارائه دهند. این سامانه در بستر اینترنت است و نتایج تصویربرداری می تواند در اختیار پزشکان کشور و بیماران قرار گیرد، به دلیل شیوع ویروس کرونا باید کمترین میزان حضور بیمار و پزشک و کمترین تماس بین افراد برقرار شود که این سامانه باعث ارتباط حداقلی خواهد شد.


بنیان گذار این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: این سامانه می تواند برای تشخیص بیماری های مختلف از جمله کرونا مورد استفاده قرار گیرد، صفر تا صد طراحی و ساخت آن توسط محققان شرکت ما بوده و بیمارستان ها و مراکز تصویربرداری با استفاده از این سامانه می توانند تصویر رادیولوژی و گزارش مربوط به بیمار را در بستر اینترنت با تلفن همراه یا تبلت و... مشاهده نمایند. مراکز تصویربرداری سراسر کشور می توانند در صورت درخواست ظرف  72 ساعت به این سامانه مجهز شوند، بر اساس آمار سالانه حدود 50 میلیون یورو واردات فیلم رادیولوژی به کشور داریم که با بهره مندی از این سامانه از خروج ارز هم جلوگیری خواهد شد.

 

ثبت نظر
نام و نام خانوادگی :
نظر خود را بنویسید :
پربیننده‌ترین اخبار فناوری
پربیننده‌ترین اخبار فناوری
پربیننده‌ترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار برگززیده ...
به نظر شما نتیجه برجام چه تاثیری بر معیشت مردم می گذارد؟
تاثیر بسیار مطلوب بر اقتصاد و معیشت مردم
بدون تاثیر
تاثیر بد و مخرب در دراز مدت بر اقتصاد و امنیت ملی
ثبت رای
قیمت لحظه ای
در حال بروز رسانی ...
دلار
بیت کوین
یورو
لیر
پوند
دلار کانادا
یوان چین
کرون سوئد
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
سکه
انس طلا
مثقال طلا
طلای ۱۸
تمامی قیمت ها به ریال می‌باشد.
در حال بروز رسانی ...
نفت برنت
در حال بروز رسانی ...
بورس
در حال بروز رسانی ...
شهروند خبرنگار ...
تقویم روز يكشنبه، 7 خرداد، 1402
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد
تحلیلگر ایران زمین
ربات ChatGPT؛ هوش مصنوعی مُچ هوش انسانی را خواباند؟ وقتی هنوز زبان انسانی دست برتر را دارد

ربات Chat GPT این روزها سروصدای بسیاری به راه انداخته و بسیاری از علاقه‌مندان به این حوزه، هر روز مشغول چت کردن با رباتی هستند که با شما حرف می‌زند، راهنمایی‌تان می‌کند و حتی کارهایتان را با سرعتی باورنکردی انجام می‌دهد؛ آن هم تا حدی زیادی رایگان!