بر اساس اخباری که تاکنون منتشر شده است، دولت آمریکا تا این لحظه هیچ ویزایی برای اعضای هیات ایران جهت سفر به نیویورک برای شرکت در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل صادر نکرده است و گمانه زنی ها حکایت از احتمال لغو این سفر دارد.
به گزارش ایران زمین به نقل از منابع خبری، در آستانه سفر رییس جمهور به نیویورک جهت شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، دولت آمریکا هنوز برای تیم جمهوری اسلامی ایران جهت ورود به نیویورک ویزایی صادر نکرده است.
این اقدام خصمانه در حالی است که هیات مقدماتی ایران باید پیش از این برای انجام مقدمات سفر عازم نیویورک می شدند و حالا به علت عدم صدور ویزا تا این لحظه چنین اتفاقی نیفتاده است.
گمانه زنی ها حکایت از این دارد که ایران در حال تصمیم گیری در مورد انجام و یا عدم انجام این سفر است.
براساس این گزارش، جهت انجام سفر رییس جمهور و حضور وی در مجمع عمومی سازمان ملل لازم بود، روز چهارشنبه ویزاهای هیات مقدماتی صادر شود تا آنها مقدمات سفر به نیویورک را فراهم کنند.
شایان ذکر است که این نشست روز 26 ام سپتامبر در شهر نیویورک برگزار خواهد شد و این اقدام آمریکا خلاف تعهدات نسبت به سازمان ملل است.