اهالی ایالت کشمیر هندوستان بعد از پشت سر گذاشتن طولانی ترین مدت قطعی اینترنت در تاریخ دموکراسی ، امکان دسترسی به برخی از سایت ها را پیدا کردند.

دولت ایالت کشمیر از تاریخ 15 ژانویه سال جاری مجوز دسترسی به اینترنت 2G آن هم به صورت محدود برای بعضی از موسسات را صادر کرد، سپس دستور دسترسی به 301 سایت از جمله تعداد محدودی از سایت های خبری در ایالت جامو و کشمیر صادر شد. مردم این ایالت مجوز دسترسی به سایت آژانس های مسافرتی، بانک ها، موسسات آموزشی، استریم ویدئو و موزیک و برخی از سایت های خبری را پیدا کردند. اما شبکه های محبوب اجتماعی همچون فیسبوک و توئیتر کماکان از دسترس کاربران خارج بوده و این روند تا پایان ماه جاری میلادی ادامه خواهد داشت.
دولت هند در ماه اوت سال گذشته بعد از لغو ماده 370 قانون اساسی و از بین بردن خودمختاری ایالت جامو و کشمیر و اعتراضاتی که بخاطر این تصمیم به راه افتادف دسترسی به اینترنت را در این مناطق به طور کلی قطع کرد. قطعی اینترنت در ایالت کشمیر و دیگر شهرهای هندوستان خسارتی بالغ بر چند میلیارد دلار به این کشور وارد کرده است. منتقدین این تصمیم دولت می گویند که دسترسی محدود به چند سایت به معنی اتصال اینترنت نیست و کشمیر همچنان از اینترنت محروم است. یکی از کاربران توئیتر در این مورد می نویسد:
"اینترنت کشمیر هنوز وصل نشده و قطعی ادامه دارد، اینترنت محدود به 301 سایت نیست و میلیون ها سایت و اپلیکیشن را شامل می شود. از خبرنگاران می خواهیم دسترسی به چند سایت را به عنوان اتصال اینترنت تلقی نکنند و چنین خبری حقیقت ندارد."
در اوایل سال جدید میلادی دادگاه عالی هندوستان اعلام کرد قطعی طولانی مدت اینترنت برخلاف قوانین مخابراتی این کشور بوده و دولت هندوستان باید قبل از اقدام به چنین کاری با دادگاه عالی در مورد مدت زمان قطعی و شرایط آن هماهنگی می کرد.