به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ایران زمین به نقل از دیلی میل، شیوع کووید_19 در سراسر جهان به بزرگترین بحران عصر حاضر تبدیل شده است که بیشک تبعات آن سالیان سال باقی خواهد ماند. بههمین سبب محققان با حداکثر توان و به پشتبانی و حمایت دولتها درصدد راهی هستند که این ویروس را مهار کرده و بیماری آن را درمان کنند.
تاکنون گزینههای بسیاری بهعنوان دارو یا واکسن این ویروس معرفی شده است که همه در مراحل آزمایشهای بالینی هستند.
به تازگی، محققان ادعا کردهاند که آنتی بادی را کشف کرده اند که از ابتلا به ویروس سارس جلوگیری می کند.
این آنتی بادی ۴۷D۱۱ نام دارد و پروتئین های اسپایک کووید ۱۹ را هدف می گیرد. ویروس با استفاده از این پروتئین ها به سلول می چسبد و فرد را مبتلا می کند.
آزمایش در موش ها نشان داد این آنتی بادی به پروتئین اسپایک ویروس کووید ۱۹ می چسبد و اجازه نمی دهد آنها به دیوار سلول متصل شوند. به عبارت دیگر آنتی بادی مذکور به طور موثر پروتئین اسپایک کووید ۱۹ را خنثی می کند.
این کشف امیدها برای درمان کووید ۱۹ را افزایش داده است.
به گفته محققان اگر این آنتی بادی به بدن انسان تزریق شود، مسیر ابتلا به عفونت را تغییر می دهد یا در برابر ویروس از بدن فرد محافظت می کند.
گروهی از محققان اروپایی با بررسی ۵۱ ستون سلولی در موش های مهندسی شده (تا ژن انسان را حمل کنند) به این نتایج دست یافتند.
البته در اصل آنتی بادی مذکور ویروس کرونایی را در هدف می گیرد که به شیوع سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد. اما محققان ادعا می کنند این آنتی بادی می تواند ویروس کرونای جدید را نیز خنثی کند زیرا هر دو ویروس از یک خانواده هستند.
این تحقیق در نشریه Nature Communication منتشر شده است.